2011-01-09 41 浏览
本身好钟意食串烧, 尤其钟意食四川式串烧, 贪佢价值钱唔贵, 食多几串都唔怕嘛~ 帮衬过同区几间同类型既串烧店, 暂时觉得呢间比较优胜. 一来地点近地铁d, 又近食糖水, 食完串烧再食埋甜品岩岩好; 二来佢既火侯控制得比较好, 烧得香口又唔会㶶.食过几次, 觉得佢既烧肉或者烧瓜菜做得比较好, 虽然肉质一般, 但调味搭够; 而且蔬菜又唔会烧到干哂~ 强烈推介呢度既烧腊肠, 真系未o系第二度食过, 估唔到系皮脆脆, 肉咸咸咁真系几好食, 叫碗白饭或者用黎送啤酒就岩哂喇~小食冷盘都几唔错, 尤其系麻辣皮蛋, d皮蛋本身既质素都几溏心, 而且个汁又唔会十分之辣, 食完好开胃.不过今次挂住食唔记得左影, 剩系影左几张:如果黎呢度食最好book定位先, 因为舖头唔系好大, 唔计街边位得廿个位左右架咋~

不过今次挂住食唔记得左影, 剩系影左几张:
凉拌青瓜
铁板蒜蓉花甲, 不过食左几之, 发觉越来越越细碟