2017-07-27 151 浏览
好耐冇食,估唔到可以唔睇地圖行到,就係搭地鐵到旺角站E1出口,一上到去轉左再轉右,行到見到雅蘭中心再轉右行幾步,就會見到築地(地下鋪)今次1140來到冇咩人,見拉面同牛丼都被人話好鹹,係午市定食揀左岩手県純情豬肉飯,包野飲甜品,我揀左3.6牛乳奶茶,甜品係間鋪定既,係咖啡味蛋糕。岩手県純情豬肉飯汁甜甜地好送飯,洋蔥青蔥細細條細細塊又精緻又入味,味道唔會話過鹹,豬肉半肥瘦,瘦個part好入味,但肥個part真係太多最後執左咁多肥膏出來,忍唔到肥膏就唔好揀呢個呀。3.6牛乳奶茶正常奶茶味,無特別。咖啡味蛋糕咖啡味濃幾特別,cream太多,講真食濃味主食甜品可以唔使咁鹹。價錢:連加一$42算抵,份量(對女仔來講)很足。環境:少人,很舒服,我一人坐左1個鐘4位既卡位都無趕我走。服務:超好,少人都唔會hea, 隨叫隨到,加水快,全部都係男服務生好養眼。食物:呢間拉面太鹹,下次來會都係會揀飯類。

岩手県純情豬肉飯
最後執左咁多肥膏出來,忍唔到肥膏就唔好揀呢個呀。
3.6牛乳奶茶
正常奶茶味,無特別。
咖啡味蛋糕

價錢:連加一$42算抵,份量(對女仔來講)很足。
環境:少人,很舒服,我一人坐左1個鐘4位既卡位都無趕我走。
食物:呢間拉面太鹹,下次來會都係會揀飯類。

2017-07-27