升級大喜屋服務新體驗聽好多人講銅鑼灣既大喜屋係比起其他高級同多野食唔知係咪太耐無食 之前去都仲畫緊紙今次竟然係用wechat scan QR code 落單有好同唔好既地方好既地方係環保好多 同可以睇返訂單記錄 減低走單同浪漫情況唔好既係每次點單都要搵返張紙掃個CODE目錄好清楚分開不同系列 基本上跟返之前用紙既分類方法上菜速度有效率左 換左之後 走單情況大大改善 今次我地就無試過走單野食方面 保持一般大喜屋既水準 非order類的食物種類好多 一坐低就可以出去拎飲品既選擇更多 首先 壽司款式好多 SIZE唔會太大件 每種都可以點一款試下個人最鍾意食創作壽司 無論擺盤定味道都好值得推介剌身種類都比較其他放題多同好新鮮另外要推介就係燒菠蘿 好多汁同埋牛舌 唔會太UN岩岩好 最重點推介係 雪花牛肉鍋 次次都可以一人一鍋 個汁類似壽喜燒咁既 牛肉同配菜都好入味 牛肉夠琳,份量唔會太多 岩岩好 甜品出面除左有好多選擇(EG.雪糕,軟糖,乳酪)仲可以每人可以簡紙上既雪糕(有haagen dazs 限定口味,Milk Top.... )整體黎講咁耐無食,味道一樣咁好 效率快左 走單減少 又環保左
升級大喜屋服務新體驗

另外要推介就係燒菠蘿 好多汁同埋牛舌 唔會太UN岩岩好

最重點推介係 雪花牛肉鍋
次次都可以一人一鍋 個汁類似壽喜燒咁既
牛肉同配菜都好入味
牛肉夠琳,份量唔會太多 岩岩好

甜品出面除左有好多選擇(EG.雪糕,軟糖,乳酪)