2023-03-10 103 浏览
今次去一間車仔麵舖頭,但食咗好多唔係車仔麵嘅野😂 估唔到d小食都唔錯,食得好飽🤭今日叫咗:🍜3餸麵套餐($48 連熱飲)牛雜(+$4)、大腸、咖哩魷魚份量都唔少,同埋幾入味,而且牛雜同大腸都無異味,好食豬油渣(+$4)唔係平時見到一條條果隻,係一片片嘅~依種真係第一次見🙊佢地啲油渣浸佐一陣都仲有少少脆口~如果下次再嚟,會再叫佢個油渣,因為我幾鍾意食😗🍗滷水雞髀 ($20)雞髀個味都唔錯,幾大隻而且都好食~味道唔太濃但都食到個滷水味,唔錯🐔足料糯米雞($20)糯米雞一打開唔知點解好大陣梅菜味~開頭以為聞錯,但食落去都好大陣😂意外地同隻糯米雞幾夾幾好食🐮食落覺得係菜脯但🐽食落話明明係梅菜,有無食過嘅同我講下其實甜甜地爽爽地嘅係咩黎😂腸粉($10)腸粉正常發揮,麻醬有少少驚喜~幾香同幾滑
今次去一間車仔麵舖頭,但食咗好多唔係車仔麵嘅野😂
估唔到d小食都唔錯,食得好飽🤭

今日叫咗:
🍜3餸麵套餐($48 連熱飲)

豬油渣(+$4)

🍗滷水雞髀 ($20)

🐔足料糯米雞($20)

腸粉($10)

腸粉正常發揮,麻醬有少少驚喜~幾香同幾滑