2014-07-24 557 浏览
朋友約左一齊去九龍城食泰國菜。食完之後有個人派張傳單俾我地。見到係食甜品。我地通常都係食最多人個間甜品鋪。最小都有個保證丫。哩間甜品鋪,眼見冇咩客人食。個樓面話係新開。講真佢講既說話我都係半信半疑。不過我被個間鋪頭既噴畫吸引同埋個氣氛唔錯。真係好colourful入左去叫左兩樣野食。一個你佢地推介分子甜品龍珠哩個甜品幾特別。我朋友仲意食芒果。佢地話個個係糖波黎。我覺得幾新奇味道唔錯味濃得黎有啲檸檬味係值得一試我個人會仲意食心太軟。我覺得心太軟好食其他甜品都唔會差得去邊。個心太軟爆漿普通但佢個未道係甜中有苦。佢好似係用66%朱古力。個面5會死實實。我最仲意食係佢裏面既crumb粒 真係好crispy...大致上哩間甜品鋪既甜品唔錯如果有機會去九龍城我會再黎食佢其他甜品。而且個到啲人幾有禮貌走時同我地講88

真係好colourful
入左去叫左兩樣野食。一個你佢地推介分子甜品龍珠

味道唔錯味濃得黎有啲檸檬味係值得一試