2023-04-17
順酸辣粉🌶🍜招牌酸辣紅薯細粉🍠🌶$34配料非常豐富,個麵本身已經有炸醬、花生、芽菜、韭菜、酸菜、蔥花同埋芫茜, 我加左肥牛同螺旋藻🈵🈵首先,湯底同辣椒醬溝埋,個香辣令人想一啖接一啖咁飲個湯🌶🤤紅薯細粉無扭紋,口咁超滑,係滑到挾唔住,吸入口會唔小心直衝食道😝😝其實我加左兩個餸,就已經鋪滿成碗,每口薯粉都會挾到好多配菜🥰🥰👍🏻豬骨濃湯米線🐖🦴$34配料一樣係爆炸地多🤣🤣分別有炸醬、腩肉、生菜、花生、蔥花同埋芫茜!🈵🈵💯除咗上面配料之外,每一個餸都只係加$7至$12~我就揀左滷水雞翼、手工韭菜水餃同埋魚肉卷🐔🥬🐟特別推介滷水雞翼同埋手工韭菜水餃👍🏻👍🏻👍🏻滷水雞翼加$12就有四隻咁多!仲要煮左好奈,非常入味既💓💓手工韭菜水餃就加$9就有兩隻大大隻!一樣係抵食又好味🤤🤤😝如果湯底方面想食清淡啲,呢度嘅豬骨湯都係一個幾唔錯嘅選擇,味道香濃得黎又唔會太重口味💯💯💓總括而言,呢間嘢平價得黎又好食,值得encore👍🏻!
招牌酸辣紅薯細粉🍠🌶$34
豬骨濃湯米線🐖🦴$34
總括而言,呢間嘢平價得黎又好食,值得encore👍🏻!
招牌酸辣紅薯細粉
豬骨濃湯米線