2019-05-21 832 浏览
去开Emax睇戏,就系入面揾间野食下喇,夜晚时段冇乜人,好多餐厅都冇开喇,见呢间仲开紧就入去食喇叫左个猪颈肉汤粉,个猪颈肉真系好高质,望落唔系好肥,但食落又有油脂爆出黎好正😋,而且份量又多,十分抵食之后叫左d小食,有虾饼,平时出面食系一粒粒咁,佢呢度系好大块切开左咁架㖞,唔讲仲以为系炸猪排😂佢炸得好香好脆,配埋个酱酸酸甜甜仲好食😊仲有唔少得要叫米纸卷,佢入面有菜,猪颈肉,好多米粉,上面仲有炸蒜粒,切到一粒粒其实可能系比你一啖食,我尝试分开两啖食,结果系会跌左d料出黎😂所以最好系要一啖食哂佢😋最尾我地叫埋野饮,杯海底椰冰好少见,就试下,入面有d白色既应该系果肉,好好食😊下次黎开emax 想食下特色野可以试下呢间☺️

下次黎开emax 想食下特色野可以试下呢间☺️