2024-01-28 186 浏览
今次食嘢带嚟一啲越浪漫味道,搞到个味蕾即刻走去咗胡志明市!坐低黎嗌咗个牛魔王汤河,啖啖肉嘅满足嚟哂喇!牛肉嫩滑得滞,牛筋牛丸弹牙,啖啖真材实料🍲。汤底香浓,得个饮添!辣酱鸡翼讲嘢呀,秘制辣酱嗌醒个魂,外皮煎到唔错色,脆口得滞啊,捞埋啲酸酸甜甜嘅越南沙律,真系正!鸡翼入面嘅肉丝丝烂,惹味到我喊出嚟✨。最后嘅滴漏咖啡真系浓得嚟香味四溢,系咁上下嘅香浓跟住就同你乜都冇得输。攞杯冰凉凉嘅滴漏咖啡嚟配暖笠笠嘅牛魔王汤河,咖啡配牛肉,绝配呀!☕坐喺榆越,食埋佢哋嘅招牌牛肉法包,啖啖肉香,又够口感,下次真系得闲仲要再嚟试试其他啲野㗎😊。基本上呢间,就系寻日常中嘅一丁点惊喜,食得开心又暖笠笠!🌟🌟🌟