黃咖哩軟殻蟹鍋配法包 💰138呢個可以話係Le Viet最多人嗌,同時候都係小編極力推薦大家,佢哋黃咖哩辣嘅程度應該係譚仔5小左右,但熬得好香濃但食得出青椒,紅椒同洋蔥嘅香味。軟殼蟹炸得十分酥脆,另外附送嘅薯仔同樣都有炸過。小編覺得將薯仔壓爛,淋埋黃咖喱一齊食真係好鬼正,但小編真係去遲咗,法包居然賣晒好唔開心!但都有薄餅都幾好!香茅木棉魚 💰145呢個都係第二個招牌!大家一定要嗌呢個先,因為大概要20分鐘左右!魚入面塞滿晒香茅等等配料!魚嘅口感係比較爽比較結實,真係好鮮甜!大家一定要蘸sauce,酸酸辣辣真係過癮到不得了!越式火車頭酸辣鍋 💰148本身小編以為越南嘅酸辣湯同泰國差唔多,但知原來酸甜味係黎至菠蘿同埋番茄,所以特別天然鮮甜。辣就唔會話真係好辣,入眠材料都好鬼豐富,生牛肉、肉丸、牛腩、芽菜、蕃茄、洋葱等等。鹹魚炒芥蘭 💰62小編真係好鍾意食呢啲重口味嘢!將鹹魚嘅鹹香逼晒落去芥蘭,而且芥蘭都keep到爽脆口感,簡簡單單又好味。椰青 💰42鍾意食重口味嘅朋友仔,唔好錯過呢個椰青,清甜又解渴。越南綠豆拉椰糕 💰33本身小編以為佢哋嘅糕應該係冰箱入面攞出嚟,點知食落去係熱。綠豆拉椰糕
黃咖哩軟殻蟹鍋配法包 💰138

香茅木棉魚 💰145

越式火車頭酸辣鍋 💰148

鹹魚炒芥蘭 💰62

椰青 💰42
鍾意食重口味嘅朋友仔,唔好錯過呢個椰青,清甜又解渴。

越南綠豆拉椰糕 💰33
本身小編以為佢哋嘅糕應該係冰箱入面攞出嚟,點知食落去係熱。綠豆拉椰糕好足料而且好鬼Q彈,幫成餐嘢畫咗完美句號。