餐厅: Le Paradis Cafe & Restaurant
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-06-16 230 浏览
#fatchubelly尖沙咀📍Le Paradis Cafe & Restaurant (尖沙咀)今次去咗间隐世fine dine餐厅环境好舒服而且食物质素都好高质💯套餐包咗好多野食Cp值都几高💸💥Special course menu ($888 for 2)💥前菜- 伊比利亚火腿,密瓜沙律-蟹肉牛油果他他-矶煮鲍鱼伴鱼子酱-法国鹅肝配杂莓汁四个前菜都好岀色而且份量好多💕食完已经半饱个人觉得个火腿好好食有种特别嘅甜味鲍鱼好淋而且入味估唔到同鱼子酱咁夹而鹅肝做到外脆内软入口即溶加上酸甜嘅酱汁中和油腻感系唔会错嘅组合💥汤 (2选1)-黑松露野菌忌廉汤汤唔系打到太烂所以食到野菌粒增加口感而且茹味好浓郁黑松露味道亦都恰到好处-法式龙虾汤龙虾汤好重鲜味真材实料仲有啲龙虾肉个人钟意龙虾汤多啲💥水果雪葩食咗咁多前菜同汤中场会有个雪葩清清味蕾💥主菜-法式慢烤香草油鸭脾鸭脾外面好香脆而且鸭味好重同样配搭酸甜酱汁完全冇油腻嘅感觉😆配菜亦到焗到微脆一啲都唔马虎-烟熏牛柳配白露笋呢个一枱好靓有烟熏包住个牛柳而且烟熏味好岀💯味道同香味都好特别而牛柳叫咗5成熟有咬口但唔会咬唔开加埋个肉酱汁更加岀色☺️💥是日甜品
#fatchubelly尖沙咀

今次去咗间隐世fine dine餐厅
环境好舒服
而且食物质素都好高质💯
套餐包咗好多野食
Cp值都几高💸

💥前菜
- 伊比利亚火腿,密瓜沙律
-蟹肉牛油果他他

而鹅肝做到外脆内软
入口即溶
加上酸甜嘅酱汁中和油腻感
系唔会错嘅组合

💥汤 (2选1)

-黑松露野菌忌廉汤

汤唔系打到太烂