2022-11-09 58 浏览
上環意外發現一間裝修美輪美奐既Fusion餐廳主打食日本x西式菜 呢度嘅裝修非常之有情調 燈光昏暗 情侶或者朋友傾吓計,呢度就最適合 我哋叫咗好幾樣食物全部到出乎意料咁好食😄和牛刺身配特製醬汁 個刺身係入口即溶 配埋個特製醬汁perfect match👍🏻粟米天婦羅 估唔到炸粟米係可以好食成咁粟米本身帶有甜味再加少少豉油 基本上已經非常出色 ❤️❤️炸軟殼蟹 我最欣賞係佢秘製醬汁 有啲似Taco嗰隻牛油果醬嘅感覺😍鹽燒魚頭 全晚我最欣賞嘅一道菜 非常出色個魚滑到一個點 和牛煲仔飯陪溫泉蛋 用咗牛油去炒 香氣十足香氣🥰🥰Matcha Lava 呢個甜品,簡直係全晚嘅亮點 焗得好靚啱啱好 就咁食或者配埋雪糕食同樣咁好食👍🏻
鹽燒魚頭 全晚我最欣賞嘅一道菜 非常出色個魚滑到一個點
和牛煲仔飯陪溫泉蛋 用咗牛油去炒 香氣十足香氣🥰🥰