2020-05-31 28 浏览
有一段時間冇過嚟石門 原來好多舖頭已經冇做 行過見到呢間叫做Here we are 覺得幾好就入嚟試下首先嚟咗個西湯, 材料好足, 係每一啖都有打碎咗嘅菜蓉, 口感好豐富鱸魚柳配蒜蓉牛油汁薯蓉鱸魚好厚好大件, 魚皮亦都好脆, 薯蓉亦都打得好細, 蒜蓉牛油味好特別,食落去好滑 ,完全估唔到小店有咁高質素嘅水準白酒煮大蜆完全同平時出麵食開嗰啲唔同感覺, 有少少辣辣地,將啲蜆肉配埋啲湯一齊食簡直一流, 年糕伴碟蒜蓉包都超香, 超級讚蒜片菠菜葉意粉伴煎帶子帶子超級大隻, 每一啖都好豐富, 仲要煮得火候啱啱好, 你睇下真係每件都係金黃色, 意粉嘅份量仲要好多, 我諗三個人食都夠如果下次嚟石門真係可以試下, 真係好有驚喜

鱸魚柳配蒜蓉牛油汁薯蓉

白酒煮大蜆

蒜片菠菜葉意粉伴煎帶子

如果下次嚟石門真係可以試下, 真係好有驚喜