2019-05-10 112 浏览
呢間嘢究竟係有咩秘訣整到啲嘢咁好飲 😂 除左黑糖珍珠鮮奶,估唔到連奶茶都咁好飲,好難得唔洗出動嚴格嘅抨擊,受我嘅「我小你家姐」 by 謝四哥,#圓圓炭焙烏龍奶茶 $26,睇個樣好似冇乜料到,但係飲完又係返唔到轉頭果隻,佢嘅炭焙烏龍奶茶真係飲過之中係最香,極香 🤤 飲過嘅窮豬應該都知咩事,佢係成功研發到奶茶界嘅萬有引力,令你飲完之後再想飲第 2 杯,當然因為我冇錢嘅關係所以冇飲第 2 杯 😍 除左冇得輸嘅奶茶之外,佢嘅珍珠係另一重點,有咬口煙韌就基本野啦,重點唔係普通珍珠,係雙色珍珠,分別係黃金珍珠同埋黑糖珍珠,黃金珍珠應該係小小甜味嘅蜜糖珍珠,另外黑糖珍珠就唔洗講啦,一線出色 ❤️-圓圓深水埗欽州街 74A 號地下 3 號舖
圓圓
深水埗欽州街 74A 號地下 3 號舖