餐厅: Le Paradis Cafe & Restaurant
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
呢间西餐我预约咗好多次,但系都唔成功,唯有平日去食先成功。预约嘅时候其实已经可以话俾店员听你想食边一个course,因为佢有时会有啲主菜系冇咗,或者转左嘅,预先知道埋就更加好啦。餐包烟三文鱼蟹肉牛油果沙律烟三文鱼都有成六块咁多,牛油果亦都好香,熟得啱啱好。我最欣赏嘅系佢沙律嘅汁,唔系普通嘅黑醋汁而系有少少甜少少酸,又有少少咸味,比起出面净系用黑醋就更加好食。纽西兰托托蚬配香草牛油白酒佢嘅蚬超新鲜,虽然胜出佢系新鲜蚬定系冰鲜蚬,但系有鲜味就得啦!而且佢嘅牛油白酒汁,我当汤来饮,非常之鲜味。🤣🤣🤣黑松露蘑菇汤佢嘅黑松露味好香,而且睇得出佢好揼本咁样落劲多黑松露,令到成个口都充满着黑松露味㗎 !西班牙黑毛猪配蜜糖芥末汁唔知大家有冇食过黑毛猪?佢嘅猪有种香味,据说系因为黑毛猪本身系食橡果而养成嘅。而且肉质非常之冧,真系不枉此行。最后甜品就嗌咗个云呢拿布甸,就满足地回家去。
餐包

烟三文鱼蟹肉牛油果沙律

纽西兰托托蚬配香草牛油白酒

黑松露蘑菇汤

西班牙黑毛猪配蜜糖芥末汁

最后甜品就嗌咗个云呢拿布甸,就满足地回家去。