✨之前去Yoho行過見到新開已經有啲想去😙,睇裝修一直都以為係cafe點知原來係餐廳嚟😮,今次帶埋老竇一齊試吓🤓。~ 炭燒豬頸肉($88)🐷食泰國嘢必叫嘅豬頸肉😜,份量都真係幾多下有2層,小食都已經食飽咗少少😂。~ 泰式秘製黃咖喱牛腩($98)🥘如果平時我自己食多數就會食青咖喱🤓,黃咖喱我覺得相對上濃稠少少🤔。牛腩整得好入味同埋汶到好淋👍🏻,而且有唔少牛筋位,加埋一齊食口感層次十足呀😋。~ 特製蒜蓉包($38)🥯第一次見呢款用漢堡包做嘅蒜蓉包😙,賣相幾特別同幾靚。除咗食到有蒜蓉牛油香外仲食到淡淡嘅香草味☘️,配埋咖喱食一流呀😝。~招牌芭提雅炒飯($128)🍚嚟到我同我老竇已經笑咗🤣,因為個飯有好多蝦仁🍤。跟住越食越驚喜,原來唔止表面中間都有超多蝦仁😮,如果唔係仲有好多其他配料🥓,真係以為自己叫咗蝦仁炒飯🤣。同埋個炒飯好乾爽幾好食,仲有個魚露可以加落去提升個鮮味添😌。~ 阿華田泡沫火山($38)🍫原先諗住唔飲嘢,點知最後望到人飲都係忍唔住🥹。杯嘢飲落去同我想像中都差唔多🤔,完全冇失望,不往我食完都要特登叫黎飲😎。btw唔知大家會唔會都同我一樣好鍾意食上面d阿華田d粉呢😂。~ 象啤($28)

~ 炭燒豬頸肉($88)🐷

~ 泰式秘製黃咖喱牛腩($98)🥘

~ 特製蒜蓉包($38)🥯

~招牌芭提雅炒飯($128)🍚

~ 阿華田泡沫火山($38)🍫

~ 象啤($28)

✨原先仲想食香蕉煎餅🍌,但真係食唔落啦🥹。