2022-08-11 16 浏览
做左媽咪之後先知阿媽的偉大,所以生日前一晚緊係要慰勞我阿媽啦!我專登帶左佢去食云手工火鍋。之前做哂資料搜集知道呢到個人氣鍋,松茸雞翅冬瓜魚湯鍋好足料一於來會一會佢。🥘松茸雞翅冬瓜魚湯鍋 ~ 個鍋來到幾澎拜震撼,超大舊冬瓜在中間,有半隻雞在面, 素翅,松茸菇冬菇等等材料在鍋內,湯底仲要係魚湯,侍應生見湯底滾了,就在我地面前把冬瓜切件,完全滾熟d 雞後我們先飲左一碗湯, 香濃得來帶點冬瓜的清甜,仲有一陣陣嘅菇香, 認真的一鍋已經可以好飽。✡️ 招牌牛柳粒 ~ 輕輕滾幾下已好軟腍。✡️ 炸魚皮 ~ 香脆可口掛小小湯已好掂。✡️ 自家制黑松露蟹肉餃 ~ 一咬已經有濃香的黑松露味湧出來。✡️ 打手鹹蛋黃蝦丸 ~ 咬落彈牙中爆d 鹹蛋黃出來幾特別。✡️ 娃娃菜 ~ 點呢個菜係用來吸哂湯的精華超鮮甜。呢間絕對值得再訪。

之前做哂資料搜集知道呢到個
人氣鍋,松茸雞翅冬瓜魚湯鍋好足料一於來會一會佢。

✡️ 招牌牛柳粒 ~ 輕輕滾幾下已好軟腍。

✡️ 炸魚皮 ~ 香脆可口掛小小湯已好掂。

✡️ 娃娃菜 ~ 點呢個菜係用來吸哂湯的精華超鮮甜。

呢間絕對值得再訪。