2010-06-06
某日與同事看雜誌~~看見雜誌介紹這間新開餐廳好似幾吸引咁~~於是大伙兒即慶前往食lunch試試甫坐下~~即被精美Menu吸引~~(女孩子總是愛美的)先評環境~~卡座位加簇新裝潢~~感覺舒服再評食物~~因為Menu Photo太吸引~~樣樣都想試~~So 我地決定叫幾款食物share炒粿條~~夠惹味~但唔夠辣~~欠缺南洋風味小魚椰漿雞飯配咖喱汁~~~咖喱汁味道唔錯, 雞件夠滑~~但雞件份量太少, 我地四個人唔夠分特式雞飯~~oh No! 唔太得, 無咩雞味, 肉質太粗~~d 伴醬似海南雞飯醬, 但唔正宗!主角出場了~~燈燈燈鄧~~香啡包~~但我地後尾想加單再叫多兩個~~佢地話已經賣完, 果陣先係下午1點幾....有點失望外層香脆~~有點可可及咖啡味~~內餡類似雞尾包內的餡料~ ~一試難忘 must try!最後一定要講講餐廳服務~~開頭我地唔知叫咩食物好佢好Pro咁介紹幾款食物俾我地~~最攪笑係介紹埋此餐廳的由來very Nice Guy~~佢好似叫東哥~~整體黎講~~好滿意!!
好似幾吸引咁~~於是大伙兒即慶前往食lunch試試
甫坐下~~即被精美Menu吸引~~(女孩子總是愛美的)
先評環境~~卡座位加簇新裝潢~~感覺舒服
炒粿條~~夠惹味~但唔夠辣~~欠缺南洋風味
主角出場了~~燈燈燈鄧~~香啡包~~
最後一定要講講餐廳服務~~開頭我地唔知叫咩食物好
very Nice Guy~~佢好似叫東哥~~
整體黎講~~好滿意!!