📍Hong Kong📍#ami港島綫 @fly1kitchen#一飛食堂今日係太安樓掃街既時候發現有間新開既鋪頭,二話不說即刻走去試下先。😋究竟係台式定日式食物!?唔理嚕,食再先講。蟹肉薯餅刈包呢一個組合超有驚喜,即叫即炸既薯餅配上蟹柳絲,仲有生菜🥬,成個組合超級夾。最最最重要係個刈包包本人,超級鬆軟,呢個包真係超級好食。勁想問老闆可唔可以淨買包。🤭同埋就算我買外賣返到屋企食都好好味。因為掃街,所以今次只係試左一款野食,但絕對可以同你講一定會再食多幾次🤭仲有其他味道都超想試。______________________________
💰價錢: HKD $36-50😋味道: ❤️❤️❤️❤️❤️📍地址: 西灣河筲箕灣道57-87號太安樓地下A25B號舖#hongkong#hkfoodie#hkig#foodgasm#foodphotography#hkfoodblogger #hongkong
📍Hong Kong📍

#ami港島綫