哩個天完全唔似係打風喎?藍天白雲,有冇靚成咁先?今日約咗朋友去街街,去尖沙咀朋友就提議黎呢度食lunch,佢話之前食過一次,覺得哩度嗰景好靚,所以就話黎食多次啦🤩🤩🤩🤩入到黎簡直好似世外桃源,完全冇介紹錯,你睇吓個景靚到😍😍😍😍不停掛住影相,我真係好鍾意藍天白雲🤪🤪🤪🤪然後就再望吓個Menu有咩食,原來呢度係間韓國餐廳嚟嘅,有好多新穎嘅韓國嘢食,同埋呢度逢星期三係有放題食,下次試吓先我同朋友嗌咗個蕎麥冷麵配牛肉,要咗豬軟骨醬汁,再叫咗個水梨韓式手卷同埋卡邦尼牙炒年糕😋😋😋😋😋首先個蕎麥冷麵到咗先,簡直好似成幅畫咁,因為佢有啲乾冰喺面,啲乾冰既煙不停咁飄下飄下,呢個時候仲唔係相機食先影左一輪相就開始食嘢,原來有三舊蕎麥面,然後有啲燒牛肉,泡菜,蘿蔔絲,青瓜絲,自己自由組合,然後在撈埋啲醬汁食,對於今日打颱風好焗嘅天氣真係好啱食然後嗰水梨韓式手卷上抬,即刻急不及待試一舊先,不過我覺得有啲乾身,麻麻地既!然後個炒年糕都到埋,個醬汁就好似普通卡邦尼亞意粉個醬汁撈埋年糕,都幾好味嘅,仲有啲椰菜呢度仲可以任座,唔限時唔知係咪因為已經過咗食晏嗰段時間呢?

呢度仲可以任座,唔限時唔知係咪因為已經過咗食晏嗰段時間呢?