2022-05-08 148 浏览
話說約咗超級炸雞Fans嘅朋友,佢就推介呢度有炸雞Pizza🍕放題~今次我哋就加咗$28,可以試齊晒炸雞🍗、焗雞、額外口味炸雞(黃金咸蛋味)、是日Pizza同埋小食放題!想食熟食嘅朋友仲可以叫半價嘅主菜(👭🏻就眼闊肚窄叫多咗兩個主菜,結果要打包走😅)。🌟炸雞整體嘅炸雞都非常之好味,炸漿較薄身,而雞肉亦醃得幾入味同腍身,Juicy💦。1️⃣ 最新出嘅黑糖口味就夠曬濃,岩曬鍾意焦糖嘅👧🏻。朋友就最欣賞!2️⃣鹹蛋黃味炸雞,調味剛剛好,夠曬咸香又難得地覺得唔膩,朋友食咗Total 5舊😱。3️⃣柚子味炸雞多醬比較甜,不過出奇地夾!4️⃣蜜糖芥茉炸雞就以蜜糖味為主導,相對普通。5️⃣濃蒜炸雞嘅蒜味🧄其實就唔太濃郁,加上帶甜味,係容易入口!6️⃣甜酸炸雞呢款傳統少少嘅炸雞茄汁味比較重,連唔食辣嘅👧🏻都覺得可以接受👍🏻。🌟焗雞焗雞相對上比較乾身🥹,不過唔鍾意食咁多炸雞嘅朋友都有多一個選擇😜。1️⃣芝士焗雞:芝士粉份量多咗啲,有少少喧賓奪主搶咗焗雞風頭😣。2️⃣蜜糖焗雞:味道同蜜糖芥末炸雞差不多🤩。3️⃣紫菜炸雞:面層灑上紫菜粉,味道不錯😌。4️⃣BBQ辣雞:相對甜酸炸雞醬辣,用上韓式辣醬,👧🏻忍唔住每食幾啖焗雞就要飲幾啖嘢飲🥤。🌟韓式豬

🌟炸雞
3️⃣柚子味炸雞多醬比較甜,不過出奇地夾!
4️⃣蜜糖芥茉炸雞就以蜜糖味為主導,相對普通。

🌟焗雞
2️⃣蜜糖焗雞:味道同蜜糖芥末炸雞差不多🤩。
3️⃣紫菜炸雞:面層灑上紫菜粉,味道不錯😌。

🌟韓式豬手生菜包🐷
豬手煮得好好淋身,再夾埋生洋蔥🧅食減輕油膩感。而醬汁有兩款:辣醬同疑似腐乳醬,不過個人認為唔洗點醬已經好夠味😆。

🌟魚串湯
魚串湯內有3-4塊薄魚餅、少量金菇同生菜🥬,甜甜地幾消膩。

🌟柚子雞尾酒//熱情果啤酒🍻
柚子雞尾酒夠曬清新,重緊要係夠重柚子味,記住撈勻個底先好飲🍋。熱情果啤酒🍻一如以往聞就聞到水果味,入口只剩下甜甜地嘅啤酒味。