2020-12-25
今日唔係朋友帶我黎呢到都唔會搵到呢間咁好食嘅餐廳呢間係新張期間 午市套餐有八折仲要免收加一 都係朋友帶我黎試嘅原因 但質素咁高 服務又好 就吸引到我下次一定要再黎食 首先一入到呢張枱非常之大張 地方好夠闊落 非常欣賞 店員親切招呼 讚 我要咗個午餐我就係滑蛋鰻魚飯 而朋友就點左個鮨芯海膽爆卷滑蛋鰻魚飯(原價98 折後79)超級多鰻魚而且厚肥又無骨 唔係廉價質素 滑蛋都好嫩 上面汁醬亦都好好餸飯 份量非常之多 鰻魚粉必點 套餐仲要包埋飲品沙律同埋麵豉湯 非常飽肚滿足鮨芯海膽爆卷(138)而朋友不嬲對食物比較有追求 經店員介紹下 點左個同餐廳名命名嘅菜式 本身以為係好似嗰啲卷物咁樣 但係上枱嘅時候又唔係仲以為畀錯咗但係見到上面滿滿嘅海膽又覺得應該啱原來係已經將嗰啲卷放咗喺最底 呢一個就好似一座海膽山咁樣 裏面仲有吞拿魚蓉,帶子同三文魚籽 每啖都可以自己組合雖然佢呢個唔係套餐但係確實係非常之好味而且呢個價錢食到咁多海膽同埋其他咁高質素食材 超值
我要咗個午餐我就係滑蛋鰻魚飯 而朋友就點左個鮨芯海膽爆卷
滑蛋鰻魚飯(原價98 折後79)
鮨芯海膽爆卷(138)
原來係已經將嗰啲卷放咗喺最底