2009-07-03
前幾日同女朋友去呢度食晚飯!!聽朋友講呢到有折幾好咁=)試下囉!2個人可以坐到同窗口檯 good!!!睇睇個menu都好多野食!!見到有海鮮推介,女朋友又話好想食蟹,咁我地就要左個咖哩蟹,脆皮雞,上湯莧菜,帶子蒸豆腐!等左陣,隻蟹就出黎喇!幾快下!!我同女朋友都嚇一驚好大碟....超香!!好抵食呀!好似都係二百蚊左右其他野都跟住到!!速度控制得幾好!!最後我地都冇叫炒飯,叫左白飯,我食左3碗=.="因為d 咖哩汁要黎撈飯真係好好味=p個鼓汁帶子又野味,真係送飯一流呀!食完飯叫左個甜品,好似叫咖啡凍糕,幾靚架,一層層咁,又重咖啡味!食完真係要飲杯茶抖下,其間見到隔鄰檯有個bb, d waiter 見個bb一坐低就拎左套迪士尼公仔既餐具俾佢,到佢好開心.呢樣野值得一讚,好細心!!同埋我果晚食蟹,成晚佢地不停同我地換碟,因為都換得幾密下,搞到我都唔好意思=="所以服務真係唔錯!!最後我仲join埋佢地既dinning card!!佢地話第日係佢地hotel其他餐廳都有8折,真係幾抵下~食到好飽!!真係唔錯!!
聽朋友講呢到有折幾好咁=)試下囉!
2個人可以坐到同窗口檯 good!!!
睇睇個menu都好多野食!!
等左陣,隻蟹就出黎喇!幾快下!!
其他野都跟住到!!速度控制得幾好!!
個鼓汁帶子又野味,真係送飯一流呀!
呢樣野值得一讚,好細心!!
所以服務真係唔錯!!
最後我仲join埋佢地既dinning card!!
佢地話第日係佢地hotel其他餐廳都有8折,真係幾抵下~
食到好飽!!真係唔錯!!