2023-07-03
Peggy我成日唔知食咩好都會想食放題,因為乜都有得食,選擇又有好多!今日旺角行完街之後,就揀咗喺雅蘭中心呢間極尚大喜屋食放題🍣🍣喺樓下搭𨋢已經超多人排隊,但夠鐘佢就即刻陸陸續續安排入座,所以都唔係話等咗好耐呢度都係用手機落單,咁就嗌咗一大兜刺身先,裏面有三文魚,北海道帶子,油甘魚等等,值得一提嘅係呢度仲有松葉蟹腳🦀🦀,而且啲刺身夠凍🧊🧊所以都夠晒鮮甜😍😍燒物方面呢我自己就最鍾意西京燒比目魚🐟🐟燒到個皮相當之脆,肉質相當嘅鮮嫩,配合埋少少醬料,而且熱辣辣食超好味😋串燒牛舌同埋雞軟骨都好惹味🔥🔥壽司方面都好出色😘😘龍蝦沙律甜蝦多士😚芝士飛魚籽玉子燒🧀🧀花枝戀🌸牛油果醬配松葉蟹肉🦀🦀黑松露拖羅魚籽塔等等,款式有別於一般普通嘅放題,三百零蚊有呢個質素真係性價比好高👍🏻👍🏻炸物方面我自己就鍾意蟹棒天婦羅同埋芝麻雞翼,兩款都炸得好香脆💞蟹棒大大條夠晒口感,芝麻雞翼好香口,超惹味🤤🤤🤤嘢飲呢度基本上乜嘢款都有,由普通汽水去到冷泡茶,果汁或者係酒類飲品都應有盡有🥂🥤🍻🍵🍶甜品選項都相當之多,雪糕雪條款式都好多🍦放題嚟講真係性價比極高🤤
燒物方面呢我自己就最鍾意西京燒比目魚🐟🐟燒到個皮相當之脆,