4天前 0 浏览
「極尚大喜屋」的自助餐環境非常寬敞明亮,營造出高端大氣的用餐氛圍。餐廳的菜品選擇極其豐富多樣,涵蓋了海鮮、日式料理、中式料理、燒烤等各式風味,足以滿足不同食客的喜好。店內採用手機落單,第一輪主攻刺身,松葉蟹腳、三文魚片、油甘魚、池魚王各式刺身等,新鮮肥美,品質上佳。壽司方面有厚切鵝肝,黑松露油金魚腩和胡麻醬拖羅蓉大赤等,非常精緻。一品料理有蜜椒牛柳粒、薑蔥爆鱔球等,每一樣上檯都熱辣辣,味道高質。天婦羅有皇帝蟹捧,虎蝦,蕃薯仔等,天婦羅的製作精細,口感細膩。中式一品料理如蜜椒牛柳粒、上湯翡翠百合螺片也極具特色,口味濃郁醇厚。燒烤方面,烤肉如香草羊鞍、燒鯖花魚等,烤制時間掌握很好,鮮嫩多汁。整體而言,「極尚大喜屋」的菜品質量優良,種類繁多,無論是海鮮控、日料迷,還是中菜愛好者,都能在這裡找到心儀的美味。
「極尚大喜屋」
自助餐環境非常寬敞明亮,營造出高端大氣的用餐氛圍。

、池魚王各式刺身等,新鮮肥美,品質上佳。

2024-06-06
等候时间
5 分钟 (堂食)
  • 海膽軍艦
  • 鵝肝壽司
  • 飲品
  • 刺身拼盤
5天前 0 浏览
極尚大喜屋(旺角)📍旺角彌敦道639號雅蘭中心4樓今日約咗朋友食返一餐好嘅,最後決定咗來個放題「極上大喜屋」,今次選擇咗旺角呢一間,喺晒中間位方便大家。今循例都叫咗好多唔同種類嘅魚生。每一片都大大件,最緊要係送餐嘅速度好快。食落都幾新鮮,尤其係甜蝦三文魚熟食都有好多種類俾大家選擇,燒羊架,燒菠蘿,燒雞翼,燒鯖魚,燒雞軟骨⋯⋯⋯,你諗得出嘅都有,每件都係熱辣辣咁樣送上黎,真係即叫即燒。(提一提大家,壽喜燒真係好正,大家一定要叫)至於甜品方面,哈根大師無限量供應!!!!小編一口氣食咗8個,當然仲有其他唔同種類嘅雪糕俾大家選擇。總結:送餐速度勁快,選擇極多。絕對係一個聯誼嘅好地方。地點⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道⭐️⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️(5星為最高分)
極尚大喜屋(旺角)
📍旺角彌敦道639號雅蘭中心4樓

總結:送餐速度勁快,選擇極多。絕對係一個聯誼嘅好地方。
地點⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道⭐️⭐️⭐️⭐️
環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️
(5星為最高分)
今日放工同朋友去旺角食放題,我哋揀咗極尚大喜屋,呢間嘅質素不嬲都唔錯我哋大約八點幾去到,一去到即刻叫咗啲刺身😆佢嘅選擇都好多,而且啲刺身都好新鮮,有松葉蟹腳牡丹蝦等等而外面亦都有個飲品小食吧,有各款唔同樣式嘅飲品任君選擇,仲有甜品雪糕咁佢有好多種類型,有啲燒物炸物,我哋叫咗燒羊架、雞軟骨、炸天婦羅,質素都好有保證。最值得一讚係佢個法式鵝肝多士,呢個真係encore咗另外朋友仔食咗佢個榴槤三重奏、脆炸貓山王,都表示佢嘅榴槤產品好出色佢仲有個鮑魚花膠都好好味甜品我覺得大家都可以試吓佢個椰皇燕窩燉蛋白,呢個我都覺得好好食對比上次嚟食餐牌好似換咗,除咗座位比較迫少少,其他嘢都好滿意,佢嘅性價比都非常之高,大推薦

最值得一讚係佢個法式鵝肝多士,呢個真係encore咗

佢仲有個鮑魚花膠都好好味

極尚大喜屋有多間分店 環境闊落 食物選擇繁多 更設自助區自行取食物 食物味道有質素 可以任食2小時 ʕ •ᴥ•ʔ-✨海鮮 & 壽司自助區有得拎冰凍海鮮 而手機落單就叫左幾款魚生 分別係三文魚、甜蝦同帶子 三文魚夠肥美 充滿油脂感!甜蝦同帶子好鮮甜 另外壽司推薦軟殼蟹同左口魚口味😳✨串燒 & 炸物 & 點心串燒叫左雞軟骨、翠玉瓜、芝士大啡菇 燒得岩岩好 一啲都吾油 炸物食左榴槤炸彈、天婦羅🍤好香脆 炸粉吾厚 另外自助區有得拎點心 有燒賣蝦餃腐皮卷等等 熱辣辣 味道幾有質素!✨鐵板 & 鍋物鐵板共有3款選擇 有黑松露牛油帶子、黑椒牛柳粒同鵝肝多士 牛油帶子配菜有蘆筍同菇 重黑松露味🥰鵝肝多士好厚身 充滿油脂感 另外叫左個香草大蜆鍋 肉質肥美 幾入味✨甜品甜品推薦椰皇雪燕燉蛋白 好有椰香味 蛋白嫩滑!甜品仲有布甸燒、Tiramisu、木糠布甸等等 鍾意食榴槤就要order埋榴槤三重奏 有榴槤薄餅、榴槤蓉同燒榴槤✨飲品 & 雪糕飲品款式超多 除咗有酒類、汽水類、果汁類外 仲有自家製茶 例如鴨屎香檸檬茶、白桃烏龍、洛神花茶等 同埋有珍珠奶茶🫶🏻而雪糕有Häagen-Dazs雪糕 同多款其他品牌😳

✨海鮮 & 壽司

✨串燒 & 炸物 & 點心

✨鐵板 & 鍋物

甜品

✨飲品 & 雪糕
Häagen-Dazs雪糕 同多款其他品牌😳

2024-06-03 0 浏览
位置方便!野食種類快!送餐快!同朋友食飯聚會坐得舒服啱傾計第一次食 印象深刻 值得再試隔離地鐵站 交通很快捷員工態度好,做嘢快手刺身,熟食,嘢飲,雪糕,甜品多下次會再嚟
位置方便!
野食種類快!
送餐快!
同朋友食飯聚會坐得舒服啱傾計
第一次食 印象深刻 值得再試
隔離地鐵站 交通很快捷
員工態度好,做嘢快手
刺身,熟食,嘢飲,雪糕,甜品
下次會再嚟
2024-06-03
等候时间
5 分钟 (堂食)
用餐时段
替朋友慶生🎉,但略嫌酒店自助餐太貴,決定簡間人氣爆登位於旺角雅蘭中心4樓的日式放題「極尚大喜屋」,貪佢食品種類多,仲有多個刺身回本位。還未正式點餐,在自助區已經可以食到飽🤣小食:大推帶子裙邊、中華沙律🥗、無骨鳳爪、涼拌魚皮、雞腎等,去貨去得快,保證新鮮。飲品:自家製冷泡茶不在話下,仲有近期大熱鴨香檸檬茶、仲有咖啡機、啤酒🍻、冷熱清酒🍶紅酒🍷等,咩人都滿足到。點心:蝦餃燒賣鳳爪,數之不盡的點心,用上熱爐保暖。先吃刺身吧!擺盤好靚!全部厚切大大片!軟糯甜蝦、仲有巨大的鮮甜赤蝦、虎蝦比較爽彈,希靈魚爽脆清甜、三文魚厚切,松葉蟹不會死咸,仲配上醋中和膩感。最意想不到的是柚子醬池魚王、薄切精盈透光、配上三文魚籽,甜甜軟糯,不錯。佐酒小食有必點鹽燒雞軟骨、牛舌、燒生蠔🦪、大大粒飽滿生蠔充滿炸蒜蓉米椒粒香氣 。食得出真係用炭火燒!特香口!仲有天婦羅,特別推介炸粉薄超級香口的虎蝦、仲有日本空運甜心番薯仔,好正!必定要點鮑魚會冬菇花膠,冬菇香味撲鼻、鮑魚爽蛋無比,花膠大大塊厚切非常,最緊要是鮑魚汁完美匯入所有食材當中。仲有比外間酒樓乍得仲要好食的乳鴿BB,香口得來根本唔需要蘸淮鹽🧂,保持肉質鮮嫩多汁,勁

必定要點鮑魚會冬菇花膠,冬菇香味撲鼻、鮑魚爽蛋無比,花膠大大塊厚切非常,最緊要是鮑魚汁完美匯入所有食材當中。仲有比外間酒樓乍得仲要好食的乳鴿BB,香口得來根本唔需要蘸淮鹽🧂,保持肉質鮮嫩多汁,勁。

甜品🍮除咗普通名牌雪糕之外,仲有自家製軟雪糕可以無限添加,仲有心機課椰皇燉雪燕,粒粒雪燕養顏滋補,女士們大愛。而且仲提供迷你精緻少甜,有提拉米蘇,慕絲蛋糕等。

總結:
食到棒住個肚走 用料食材高質
多過回本位 鮑魚花膠刺身任食 大滿足
2024-06-02 0 浏览
大喜屋真係由以前讀書同同學reu食到宜家 一直都係我top1既放題選擇🏆地理位置好方便 一出地鐵站就係 全層鋪位 又大又開揚🤩一入去就係自助區 有多款前菜 涼拌魚皮、鳳爪、中華沙律 等等🥗仲有蝦同青口等海鮮🦐 甜品同雪糕選擇都好多🍨飲品方面選擇都好多 雪櫃成由幅牆都係 除左罐裝飲品 仲有自家花茶 連鴨屎檸檬茶都有🍋酒鬼表示最驚喜係個酒corner 有齊紅酒白酒燒酒🍷 sake仲有熱既🍶用qr cord落單好方便 叫左好多野食 總結下列依d係我個人推薦!😛其餘食物都好食 不過下面依d用料特別高檔回晒本喇~刺身船就必食啦! 厚切魚生 左口魚同油甘魚腩都唔錯🐟貝類爽口新鮮 魚籽柚子醬鱆紅魚薄切 好清新☘️仲有! 要食松葉蟹腳🦀壽司可以試依d特色d既鵝肝芝士鰻魚卷~鵝肝油脂好豐富~熟食方面 好有驚喜既係佢用料好高級 係宴會級既享受!✿ 鐵板牛油黑松露帶子 ✿ 啖啖肉好鮮味😛✿ 一品蟹皇小籠包伴麵 ✿ ✿ 鮮蟹粥 ✿ 超甜!!!!!!一定要叫🤤🤤🤤🦀✿ 上湯翡翠百合螺片 ✿ ✿ 金湯慢煮鮑魚花膠盛 ✿ 勁補!!!!🥳燒物就正正常常啦~✿ 川味燒鮮蠔 ✿ 好大隻好多蒜係面🧄✿ 燒香草羊鞍 ✿ ✿

地理位置好方便 一出地鐵站就係 全層鋪位 又大又開揚🤩

仲有蝦同青口等海鮮🦐

甜品同雪糕選擇都好多🍨

其餘食物都好食 不過下面依d用料特別高檔回晒本喇~

刺身船就必食啦! 厚切魚生 左口魚同油甘魚腩都唔錯🐟
貝類爽口新鮮 魚籽柚子醬鱆紅魚薄切 好清新☘️
仲有! 要食松葉蟹腳🦀

壽司可以試依d特色d既鵝肝芝士鰻魚卷~鵝肝油脂好豐富~

熟食方面 好有驚喜既係佢用料好高級 係宴會級既享受!
✿ 鐵板牛油黑松露帶子 ✿ 啖啖肉好鮮味😛
✿ 一品蟹皇小籠包伴麵 ✿
✿ 鮮蟹粥 ✿ 超甜!!!!!!一定要叫🤤🤤🤤🦀
✿ 上湯翡翠百合螺片 ✿
✿ 金湯慢煮鮑魚花膠盛 ✿ 勁補!!!!🥳

燒物就正正常常啦~
✿ 川味燒鮮蠔 ✿ 好大隻好多蒜係面🧄
✿ 燒香草羊鞍 ✿
✿ 串炸功夫鵪鶉蛋 ✿
✿ 特色焗溫室啡菇 ✿
✿ 鐵板叉式鵝肝多士 ✿

甜品除左出面自助區 都仲有 極尚椰皇燕窩燉蛋白 真係有成啖燕窩架😍

今次食晚市放題 $298任食兩小時 有咁多好野食真係好抵!
兩個鐘由頭食到尾 食埋個雪條作結 完滿既大餐❤️‍🔥
2024-05-22 737 浏览
💁🏻‍♀️💁🏻💁🏻‍♂️💁🏿‍♀️💁🏿💁🏿‍♂️🏷️極上大喜屋@旺角店👉🏻晚市放題(星期一至四,五點入座,七點離座)$298/位💁🏻講到明係日式放題,刺身一定要有返咁上下先算佢合格。今次我哋食水準就非常唔錯。吞拿魚,北極貝,池魚,大細甜蝦極之鮮甜,每一片或一塊嘅份量適中,唔會偷工減料。冇雪藏味亦都冇腥味,值得一讚。💁🏻除咗刺身,估唔到佢嘅中菜都好多花款同高質。其中扣鮑魚同埋燴螺片食到我哋津津有味,呢一個價位食到依種高級食材真係唔係間間餐廳都做得到。扣鮑魚個鮑汁好濃,炆得夠火喉,係食完生冷嘢想暖胃嘅不二之選。💁🏻燒物方面我哋冇叫好多,但食過兩三款都覺得水準正常。喜愛食油炸嘢嘅朋友都唔使怕執輸,因為呢度啲天婦羅蝦炸到脆卜卜大大隻,視覺同口感都一定滿足到你。💁🏻飲品種類繁多,有自家製泡茶,清酒,各類果汁同汽水。我哋飲咗佢個冷泡茶,茶味香濃,啱晒食自助餐解膩。💁🏻甜品係一絕,每樣甜品擺得整齊同精緻。試過幾樣都比正常水準要高。特別一提佢個布甸同埋蛋糕,奶味香醇,甜度適中,口感亦都好順滑,睇得出間餐廳喺甜品方面都好俾心機。 另外有各種時令生果,自製雪糕機同埋過10款嘅進口雪糕任均選擇。各位記住唔好食得太飽,
💁🏻‍♀️💁🏻💁🏻‍♂️💁🏿‍♀️💁🏿💁🏿‍♂️
🏷️極上大喜屋@旺角店

👉🏻晚市放題(星期一至四,五點入座,七點離座)$298/位

💁🏻講到明係日式放題刺身一定要有返咁上下先算佢合格。今次我哋食水準就非常唔錯。吞拿魚,北極貝,池魚,大細甜蝦極之鮮甜,每一片或一塊嘅份量適中,唔會偷工減料。冇雪藏味亦都冇腥味,值得一讚。

💁🏻甜品係一絕,每樣甜品擺得整齊同精緻。試過幾樣都比正常水準要高。特別一提佢個布甸同埋蛋糕,奶味香醇,甜度適中,口感亦都好順滑,睇得出間餐廳喺甜品方面都好俾心機。 另外有各種時令生果,自製雪糕機同埋過10款嘅進口雪糕任均選擇。各位記住唔好食得太飽,如果唔係就食唔到各式各樣嘅甜點㗎啦!

是否推薦↩️?
✅必需推薦,大喜屋系列質素有保證🙆🏻🙆🏻🙆🏻
  • 刺身
  • 甜品
2024-05-21 474 浏览
難得有朋友返港,貪放題咩都有得食。呢間可能位置比較方便,我星期二晚去都超多人,好彩今次有訂枱。💛刺身款式好多,例如有:松葉蟹腳、三文魚、池魚、希靈魚、赤貝、刀馬貝、鮮帶子、油甘魚、赤蝦、甜蝦刺身係厚切,味道好鮮甜。💛壽司賣相都精緻,飯唔會好大嚿,必點:海膽三色塔、花之戀、劍魚腩、鹽燒左口魚、海膽軍艦💛熟食好多元化,呢幾款都好好食:慢煮花膠鮑魚、薑蔥爆鱔球、燒羊架、炸蒜燒蠔、麻辣魚皮、芝麻雞翼、燒乳鴿、鵝肝多士尤其羊架今次燒得剛剛好👍🏻💛最尾要必食嘅甜品:榴槤三重奏、椰皇燕窩燉蛋白、Häagen-Dazs雪糕、榴槤雪糕椰皇燕窩燉蛋香好足料又養顏,正!💛其實酒類、飲品種類有好多,有日本果味酒、清酒、啤酒、紅酒,不過我主打飲烏龍茶,希望幫助消滯😂總結:呢度嘅食物質素大部全都屬中上水平,員工上菜同收碟都好快手,而且冇漏單,$318/位,計埋加一都係性價比極高,朋友都讚不絕口~

💛刺身款式好多,例如有:
刺身係厚切,味道好鮮甜。

💛壽司賣相都精緻,飯唔會好大嚿,必點:
海膽三色塔、花之戀、劍魚腩、鹽燒左口魚、海膽軍艦

💛熟食好多元化,呢幾款都好好食:
尤其羊架今次燒得剛剛好👍🏻

💛最尾要必食嘅甜品
椰皇燕窩燉蛋香好足料又養顏,正!

總結:
椰皇燕窩燉蛋白
榴槤三重奏
2024-05-14
等候时间
15 分钟 (堂食)
松葉蟹腳刺身拼盤
  • 燒香草羊鞍
  • 海膽三色塔
  • 刺身拼盤
2024-05-20 329 浏览
今日正日生日諗住開開心心食返餐,支持吓香港消費!好可惜,嘢食一般🥲坐得唔舒服都預咗,可惜服務態度極差…當時我都仲食緊,有個店員就叫我快啲夾起啲嘢,就話唔食就唔好叫咁多啦,擺到全枱都係😒但係嗰陣時我都仲未食完,而且我都冇叫佢幫我手執嘢,真係好奇怪,百思不得其解!其中有一個桶放喺旁邊,佢幫手倒垃後,勁大力掉喺張枱度!嗰刻我都即時搵經理反映意見,因為真係好過分,無啦啦都唔知發生咩事我同屋企人係全程坐喺度呆咗,經理後尾過嚟都係講話一場唔會唔好意思😥真係五個字形容:貼錢買難受!真係多謝呢間餐廳,有一個咁難忘咁差嘅生日體驗😒😒😒

真係五個字形容:貼錢買難受!

真係多謝呢間餐廳,有一個咁難忘咁差嘅生日體驗😒😒😒
2024-05-20
庆祝纪念
生日
2024-05-19 394 浏览
朋友好中意食放題,因為一次過可以試吾同款式的食物,而且一邊食,一邊可以gathering 極尚大喜屋試商幾次,上菜快,而且用QR code落單,輕鬆自在,可以慢慢睇慢慢揀每次黎都好多人,就算平日黎,都一定一定一定要book位,因為walk in要等book枱的入座後先知有冇位剩,所以重要事情講三次:一定要book 位除左每次黎必食的刺身壽司之外今次大推:松葉蟹腳鮮甜美味,而且啖啖肉,勁滿足,encore叫左幾轉海膽軍艦👍🏻👍🏻👍🏻中意海膽的朋友,都要試下,海膽勁肥美,又鮮甜燒物:榴槤三重奏又黎到榴連旺季,中意榴連朋感覺一定一定要試,勁香勁滑😋😋😋

除左每次黎必食的刺身壽司之外
今次大推:松葉蟹腳
鮮甜美味,而且啖啖肉,勁滿足,encore叫左幾轉

海膽軍艦👍🏻👍🏻👍🏻
中意海膽的朋友,都要試下,海膽勁肥美,又鮮甜

燒物:榴槤三重奏
又黎到榴連旺季,中意榴連朋感覺一定一定要試,勁香勁滑😋😋😋
服務態度好👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻第一次食旺角大喜屋,特別想讚下職員態度好好,屋企人唔小心倒瀉搞到地板濕咗,叫職員拖一拖,男女職員分別用紙巾抹了兩次,言談間忍到原來佢地都要限時趕上菜追quotation之類,但都好用心幫忙,仲提醒小心跣親,十分感謝🙏🏻🙏🏻 上菜同收碟都好快,見到全程職員都好忙,仲會好有禮貌,辛苦晒。食物味道好👍🏻👍🏻👍🏻性價比高,刺身都好新鮮,飲品款式好多,仲有珍珠奶茶🧋屋企人食得好開心,家人聚會好地方👍🏻
服務態度好👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

食物味道好👍🏻👍🏻👍🏻
性價比高,刺身都好新鮮,飲品款式好多,仲有珍珠奶茶🧋

屋企人食得好開心,家人聚會好地方👍🏻
2024-05-10 436 浏览
屋企聚餐,老豆同媽咪鐘意食三文魚,於是揀咗食日式放題,以前食開創興2樓間大喜屋,執咗之後就改食雅蘭呢間。燒刺身質素keep到,創作壽司雖然款式同創興嗰間差唔多,但飯量竟然係一個double,唔知情嘅我照原本份量叫,結果食多咗好多飯落肚,冇胃容量再食其他。燒物算正常,但牛舌偏韌,翠玉瓜同菠蘿保持juicy,但其他中式熱食就比較遜色,下次都係試吓帝京嗰間。

用餐时段
間中放肆下食放題叫到成檯野真係正! 先QR落單再到自助區拎飲品、前菜小食。 🍻🍶☕️🍵🧋🥤啤酒、清酒、自家制冷泡茶、汽水,勁多選擇!刺身最正有赤蝦、松葉蟹腳。仲有三文魚腩、帶子、甜蝦、油甘魚、吞拿魚。泰式酸汁刺身蝦,好醒胃。拖羅蓉軍艦,金黃海膽軍艦,創作壽司種類多。🥢厚厚鵝肝多士,油豐香軟🥢乳鴨皮香肉嫩,兩項都要追加!🍻飲Sapporo啤酒,食串燒。🍢雞軟骨,咸香脆口。🍢鹽燒牛舌,嫩滑大片。🥢蒲燒鰻魚,肉厚滋味🦪川味燒鮮蠔,超多蒜粒葱花,入口蠔味濃。燒香草羊胺,火烤夠油香,肉質鮮嫩🥢清酒煮蜆,隻隻鮮嫩肥美冇沙。🥢金湯慢煮鮑魚花膠盛、蟹粉菜苗、星洲大蝦炸麵榴槤控必點榴槤三重奏,榴槤蓉、焗原粒金枕頭、榴槤pancake。🍡甜品中,最愛三色芋圓芋圓Q彈,紅豆、寒天、燒仙草、蘆薈,微甜超足料!🥄班蘭奶凍布丁,味道清香。倉鼠芒果凍、迷你Tiramisu,食埋雪糕,好滿足!
間中放肆下食放題叫到成檯野真係正!
先QR落單再到自助區拎飲品、前菜小食。

🍻🍶☕️🍵🧋🥤
啤酒、清酒、自家制冷泡茶、汽水,勁多選擇!

刺身最正有赤蝦、松葉蟹腳。
仲有三文魚腩、帶子、甜蝦、油甘魚、吞拿魚。
泰式酸汁刺身蝦,好醒胃。
拖羅蓉軍艦,金黃海膽軍艦,創作壽司種類多。

🥢厚厚鵝肝多士,油豐香軟
🥢乳鴨皮香肉嫩,兩項都要追加!

🍻飲Sapporo啤酒,食串燒。
🍢雞軟骨,咸香脆口。
🍢鹽燒牛舌,嫩滑大片。

🥢蒲燒鰻魚,肉厚滋味
🦪川味燒鮮蠔,超多蒜粒葱花,入口蠔味濃。
燒香草羊胺,火烤夠油香,肉質鮮嫩
🥢清酒煮蜆,隻隻鮮嫩肥美冇沙。
🥢金湯慢煮鮑魚花膠盛、蟹粉菜苗、星洲大蝦炸麵

榴槤控必點榴槤三重奏,
榴槤蓉、焗原粒金枕頭、榴槤pancake。

🍡甜品中,最愛三色芋圓
芋圓Q彈,紅豆、寒天、燒仙草、蘆薈,
微甜超足料!

🥄班蘭奶凍布丁,味道清香。
倉鼠芒果凍、迷你Tiramisu,食埋雪糕,好滿足!

2024-05-09 448 浏览
朋友好耐無食放題,我梗係要帶佢食我最愛嘅極尚大喜屋啦!😋而家每人$298任食兩小時😋以前嘅舖位嘅座位又窄又暗,而家又大又新淨,地方又大咗。第一輪識叫嘅梗係叫鮑魚、燒蠔、花膠、刺身呢啲貴價嘢。佢嘅魚生刺身份量多又足,成日都爆場。第二輪叫啲牛、蝦、乳鴿王、牛仔肉、羊架、芝麻炸雞翼。我最鍾意食佢嘅炸雞翼。自助區而家有250呎咁大,涼拌魚皮、泰式鳳爪、帶子裙邊、蕎頭、沙律、雪糕、甜品,食物款式一應俱全。最欣賞佢嘅冷泡茶有好幾款,而家仲有鴨屎香檸檬茶飲呀!但估唔到佢竟然有日本最新嘅比卡超飲品呀!🤩如果鍾意飲珍珠奶茶嘅朋友都唔可以錯過佢哋自家製嘅珍珠奶茶,好有茶味。🤩我喜歡自己動手扭軟雪糕,好有滿足感,重點係Haagen dazs雪糕係任食!任食!🤩今次呢一期嘅甜品有龍嘅造型同埋松鼠造型,黃色嘅松鼠造型呢係芒果味綠色嘅龍造型呢係綠茶味,好食喎,creamy,唔假。 所以點解我咁鐘意介紹親戚朋友嚟食大喜屋
朋友好耐無食放題,我梗係要帶佢食我最愛嘅極尚大喜屋啦!
😋而家每人$298任食兩小時😋
以前嘅舖位嘅座位又窄又暗,而家又大又新淨,地方又大咗。
所以點解我咁鐘意介紹親戚朋友嚟食大喜屋