從未試過有咁差既用餐經歷!👎👎成份生日甜品未食,就收走左,返到嚟連張枱都俾左第二枱客坐。呢間餐廳有個女員工知道我哋未走,佢知道我哋行開左去食煙,竟然冇交低俾同事又冇溝通,通報一句俾同事,講低人客未走,只係行開左唔好收枱面啲嘢!只係有講低就唔會發生呢啲超低級錯誤。收枱面嘢食個員工又冇用腦,成個甜品幾乎未食過,唔會覺得有問題?茶餐廳啲阿姐見到枱面食物未食過既狀態,都會問同事個客係咪走左啦!定係佢哋啲甜品一向人客都覺得難食?唔食就走!所以不以為意?如果有用腦去做嘢,都應該會覺得奇怪問一句,呢枱人客係咪已經埋左單走左?醒目少少唔洗多,亦都唔會有咁低級錯誤!我哋返到嚟佢哋成班人竟然可以俾張枱布都唔鋪既枱,叫我哋坐多陣,呢啲就係佢哋有誠意同待客之道?👎個生日甜品未食,相都未影完,你係人客會有咩感受?簡直令人髮指。生日飯,令人客咁唔開心,就係佢哋餐廳既服務質素。。攪到咁,俾返張枱同食物個客係最基本處理方法,成間餐廳無一個人識處理,只係喺度卸膊!*茶餐廳都不如*不知所謂
從未試過有咁差既用餐經歷!👎👎
成份生日甜品未食,就收走左,返到嚟連張枱都俾左第二枱客坐。

個生日甜品未食,相都未影完,
你係人客會有咩感受?簡直令人髮指。
生日飯,令人客咁唔開心,就係佢哋餐廳既服務質素。。

*茶餐廳都不如*不知所謂
2023-05-20