2004-04-15 9 浏览
朋友強烈推介, 話大件夾抵食, 仲要好好味, 一於組團去試~ o係門口已經見有人等位~ 開門望入去, 間舖好鬼細, 數埋得二十個位, 全部係四人卡位, 我o地七個人要分兩張檯~ 脆炸雲吞皮脆料惹味, 但幾多油~ 豉油雞翼$17六隻, 即叫即整都可以咁好味, 而肉仲好滑, encore多一碟~ 鹵水豆腐order o左兩客, ok啦~ 鮮牛治烘底, 牛肉汁個味就一般, 不過份量十足~ 以上咁多樣, 加兩杯凍奶茶, 一個熱奶茶, 同一個菠蘿冰, 埋單只係$120~~ 真係抵食夾大件~~ 另一檯朋友order o左乾炒牛河, 簡直可以用"盤"o黎形容, 味道都唔錯~ 仲有見到有人order奄列, 大到同蛋包飯無分別~ 唔怪得咁多人等位啦~Photos:http://community.webshots.com/album/134263130RBJcHC
脆炸雲吞皮脆料惹味, 但幾多油~
鹵水豆腐order o左兩客, ok啦~
仲有見到有人order奄列, 大到同蛋包飯無分別~
唔怪得咁多人等位啦~
Photos: