2018-08-06 169 浏览
每逢星期六都係同男朋友拍拖既日子, 一星期忙足五日~星期六當然要食返好D獎勵自己啦<3 今日就同男朋友兩個去食佢最鐘意既放題, 一般我自己都好少同朋友食, 因為女仔食唔多感覺好浪費XD 但有男朋友就抵返哂。大滿喜未到五點已經有好多人係到等緊位啦,因為五點至七點喱個時段有優惠!!一入到去就已經見到有個自助水吧, 可以拎前菜, 野飲同埋甜品等。總類都唔少, 淨係野飲都有十幾種J 場內有好多座位, 不過因為今次係五點黎, 仲未滿座。一坐低就叫左好多野食,首先黎既係男朋友最鐘意既魚生刺身。因為HUI唔食魚架, 淨係食帶子,象拔邦,八爪魚, 每一樣都好有鮮味,唔似係急凍貨呢。而且叫幾多就黎足幾多, 一D都冇偷工減料!!值得一讚~ REFILL左兩次上菜都好快熟食方面都有超級多選擇, 叫左牛柳粒﹑燒蝦﹑鰻魚﹑壽司等好多樣野食。HUI最喜歡既係牛柳粒!!好有蒜香味, 而且冇煮得太耐,肉質岩岩好J 以前試過係第二到叫過,韌到咬唔開呢~另外雞翼﹑燒蝦都好好食,雖然唔知係咪炭燒,但係有現燒既香味,雖然平時放題都食唔多,但今日我都同男朋友由頭食到落尾呢XDDD

2018-07-21