2022-12-02 86 浏览
天氣開始轉涼,梗係要打一打邊爐!朋友介紹左呢間超正嘅火鍋放題,試完果然非常唔錯!必定會再黎食多次!火鍋湯底方面非常多選擇,我哋就揀咗鴛鴦鍋,一個秘製麻辣鍋,一個椰子雞鍋。中超細心有圍裙防止彈到件衫,加分👍🏻放題方面唔單止有美國牛肩胛片、美國豬梅肉片、牛脷、羊肉片等等,最正嘅係有台式自家製手工餃同好新鮮嘅沙白,完全冇沙,粒粒都飽滿肥美😍仲有女士最愛嘅花膠🤤🤤🤤入面嘅醬料、配菜、小食、飲品、甜品都都超超超超多選擇!應該係我見過最多選擇嘅火鍋放題店!熱食、冷盤、甜品通通都超過10款,比較特別嘅係有麻辣小龍蝦、醉豬手同埋有芋圓甜品🤤🤤野飲方面仲特別,有唔同嘅冷泡茶,我最鍾意嘅就係白桃烏龍茶,仲竟然有凍同熱嘅清酒!打完邊爐小酌一兩杯都咪話唔爽!😍😍總括嚟講,覺得餐廳真係性價比極高,唔只款式多,食物質素都好好,係會想一黎再黎嘅火鍋放題餐廳😋😋😋

中超細心有圍裙防止彈到件衫,加分👍🏻