門口有啲樓梯位同咕𠱸 通常下晝想chill啲都可以坐下呢到🍹餐廳裝修充滿巴西風情 🇧🇷 仲有吧枱位 夜晚嚟真係好有格調 佢哋每台都會有支靚靚嘅消毒酒精佢套餐其實性價比好高 有幾款小食再加煮食不過我哋嗰日好遲先食晏 驚食唔晒所以決定散嗌🤍 每樣都超級令人驚艷🥹🫶🏻👨🏻‍🍳🤳🏻手握壽司精選-吞拿魚山椒 | 帶子配海膽泡沫❤️‍🔥 | 煙燻鴨胸 $130 三款壽司入邊我最鍾意一定係個鮮帶子配海膽泡沫🍣帶子大大嚿好滑又新鮮 配埋個大微微海水香而且打到好綿密嘅海膽泡沫成個入口勁!!鮮!!甜!! 🥹🥹🐟個吞拿魚辣椒壽司味道好特別 我會有少少覺得好似食緊poke bowl咁! 🦆最後係個煙燻鴨胸壽司 入口嗰浸煙熏味配埋鴨胸嘅鹹香好滿足💛👨🏻‍🍳🤳🏻黑松露A5和牛多士 $210❤️‍🔥上台係超級好睇一排嘅A5和牛多士上面擺滿一塊塊好大塊嘅黑松露做裝飾 味道溫和個多士咬落好香脆 個和牛油脂肉感平均入口新鮮 有慢慢融化嘅口感😭😭❤️‍🔥另外中間仲有啲炒到香甜嘅洋蔥絲🤯🤍超級推薦呢個❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥😭👨🏻‍🍳🤳🏻炸牛腹扒配醬油蛋黃 $380❤️‍🔥 呢個牛腹扒真係好驚艷❤️表面有一陣焦香味 睇落係普通煎牛扒嘅樣 但

佢套餐其實性價比好高 有幾款小食再加煮食

👨🏻‍🍳🤳🏻炸牛腹扒配醬油蛋黃 $380❤️‍🔥
呢個牛腹扒真係好驚艷❤️
表面有一陣焦香味
睇落係普通煎牛扒嘅樣 但咬落去表皮係焦脆😂
第一次食到類似「外脆內軟」嘅牛扒 仲要係好好食嘅 !!
就咁食已經好香牛味 點埋蛋黃醬油食口感會再豐富啲😋
yellow bitd好飲夠fresh 🤍
整體氛圍同食物都係💯 !!!!
Highly recommended!!