2010-10-06 28 浏览
媽咪一向鍾意飲茶食點心, 朋友介紹話九龍城新開左間食點心既鋪頭幾唔錯, 所以特意約左家姐陪媽咪去試下.老闆娘話剛開張, 店內最特別既係廚房裝了一大幅玻璃, 可以清楚見到師父係度做點心, 咁又幾得意喎, 我見餐單上除了點心竟然有唔少甜品, D甜品個賣相又幾靚喎, 非一般酒樓見到個D, 四四方方一舊舊咁, 真係見都個樣都已經想試. 結果陪媽咪食點心之餘, 我同家姐就試左唔少甜品 問返媽咪, 間鋪頭D點心OK麻? 佢第一樣答既竟然係話鐘意個鳥龍茶唔錯夠曬茶味.....吓, 好在再問多問, 媽咪都話D點心用料好新鮮, 好食過佢平時食開個間.........我就反而鐘意佢D新派點心及甜品, 尤其係青芥蝦堡及焦糖布甸, LEE兩款好得

好味甜品
必吃青芥蝦堡
腸粉一件件上, 又幾方便喎~
真人SHOW
2010-10-02
好味甜品
必吃青芥蝦堡
腸粉一件件上, 又幾方便喎~
真人SHOW