2018-09-09
今次黎到尖沙咀尚八燒肉放題 係比佢個超抵價和牛放題吸引 加上朋友介紹 相信係一間唔錯嘅放題 另外只要加$30 就可以追加任食刺身壽司 真係唔加對唔住自己🤣呢度環境舒適 燈光柔和舒服 另外 餐廳播放嘅歌曲都係一啲耳熟能詳嘅英文歌 Taylor Swift Bruno Mars 聽住自己識又好聽嘅歌食野 特別有feel!講番主角和牛先 可以任食A4和牛真係好爽!和牛脂肪分布非常平均 就咁睇到都覺得好吸引 入口即融 好濃嘅牛味 特別鍾意三角部分 特別軟腍😍自認係牛魔王嘅你 真係唔可以錯過! 另外 仲有一個幾驚喜嘅地方 就係呢度嘅醬汁係比較少見 3款嘅醬汁分別係檸檬汁 燒汁 蒜蓉汁 和牛配上檸檬汁 開胃得黎又冇咁油膩 大讚!👍🏻👍🏻除左和牛出眾 估唔到呢度嘅刺身都咁出色!當你食完和牛覺得有啲膩 不妨轉下食生冷野轉換下口味 刺身款式雖然唔多 但刺身非常新鮮 三文魚非常厚肉 色澤鮮明 只係加$30就可以任食刺身 太抵啦!除左和牛同刺身壽司 另外仲有牛肉 豚肉 雞肉 蔬菜 羊肉 海鮮....好多款式同口味 都係比較特別同少見 例如山葵牛小排 尚八腸 法式香草小羊扒..... 個人特別喜歡香草雞腿肉
除左和牛同刺身壽司 另外仲有牛肉 豚肉 雞肉 蔬菜 羊肉 海鮮....好多款式同口味 都係比較特別同少見 例如山葵牛小排 尚八腸 法式香草小羊扒..... 個人特別喜歡香草雞腿肉 綠油油嘅雞腿肉 望到有種大自然心曠神怡嘅感覺添!食落有好濃烈嘅香草味 而且雞肉好滑 忍唔住再追加!
食到飽大滿足 最後仲有雪糕送 真係超級大滿足!誠意推介!