2022-08-09 74 浏览
好耐冇同朋友食過韓燒 一於揀個霞-熟成M5和牛燒肉盛 四百幾蚊一位就可以食到和牛 好抵🤑超豐富好多選擇 食完真係超飽‼️頭盤包左M5和牛西冷, Mozzarella 芝士雞腿肉, 韓風瓷壺醬油牛肋肉, 米澤三元豚肉, 鮑魚, 味淋魚干, 比目魚西京燒🤩個Mozzarella雞腿肉有驚喜 大大兜芝士 加埋個嫩滑嘅雞髀肉 好有韓國嘅感覺🇰🇷個和牛當然好有水準 牛味好濃🐮輕輕燒一燒 少少油脂爆出嚟 好滑😍另外仲有超多款豬, 牛, 雞, 羊, 海鮮, 炸物🤤估唔到連羊架都有 唔錯喎勁大舊 唔會好似平是咁切到勁薄🐑食落唔會甦 醃得好入味😋炸餃子同薯角🥟都好好食呀 唔會炸到好油膩 脆卜卜😈