2021-08-30
Sodam Chicken「超抵食炸雞、烤雞放題」🐓今日去咗位於銅鑼灣嘅Sodam Chicken,見佢價錢好抵!128蚊可以任食炸雞、烤雞、pizza同其他小食!小編今次主攻炸雞、烤雞同pizza! 小食就冇叫到🤣前面嘅係甜酸炸雞,啲雞炸得好脆,無骨而且件件都好多肉🍗甜酸炸雞嘅醬唔錯,左邊嘅係濃蒜炸雞🧄,真係幾香蒜味再有少少醬油味!而右邊係蜜糖芥茉香蔥炸雞,又甜又帶微微嘅辣,配埋啲香蔥一齊食,都唔錯🤣左邊嘅係黃金鹹蛋炸雞,呢個最有驚喜🥰好香鹹蛋黃味,雖然有少少油,但係呢個推介大家叫‼️右邊嘅係佢哋新出嘅暹羅花生炸雞,估唔到花生醬同炸雞都幾夾!🤤呢個都值得大家去試💕前面係bbq香辣焗雞,呢個唔食得辣嘅就唔好叫🤣食得辣應該會覺得幾過癮!右邊嘅係雙重芝士焗雞🧀都幾係芝士味,呢個就正正常常啦😊後面係佢哋新出嘅冬陰功焗雞,雞皮好脆‼️Pizza🍕 佢哋嘅Pizza嘅大細係大概一隻碟仔到!放題食啱晒大家過吓癮!佢哋1個Pizza入邊有4隻味,包括千島加勒比海鮮薄餅、熱帶風情薄餅、明蝦水牛芝士薄餅同瑪嘉烈塔皇后薄餅😚特別推介佢哋嘅明蝦水牛芝士薄餅,隻蝦都幾有鮮味!其他味道都同出面其他餐廳拍得住‼️提子特
「超抵食炸雞、烤雞放題」🐓
Pizza🍕
提子特飲🍇 +朱古力沙冰$75🍫(buy 1 get 1 free)
而特飲更加會有買一送一嘅優惠,小編就叫咗提子特飲同朱古力沙冰,提特飲就比較適合打卡!入邊仲有條雪條🤣好colourful‼️而朱古力沙冰都幾濃!夏天飲幾消暑🥵
總括嚟講,128蚊食到咁多味道嘅炸雞、焗雞同薄餅,其實真係好抵🤣特別推介佢哋嘅黃金鹹蛋炸雞、暹羅花生炸雞!💕
整體:🌟🌟🌟🌟
性價比:🌟🌟🌟🌟