2022-08-18
雜錦刺身沙律108蚊裏面有雜錦刺身,三文魚子,蔬菜同車厘茄, 刺身真係超級新鮮!😍有吞拿魚,三文魚同2款白色的刺身😋相信佢係睇下當日有咩魚靚就切落去畀三至四款,所以餐牌無特別講明有咩刺身。同埋好大碗!可以兩個人share食, 醬汁份量岩岩好,唔會好漏,同埋啲菜好新鮮,清甜爽脆,再配埋啲三文魚籽同蟹籽,食落去索索聲,喺個口度爆開嘅感覺好正!!火山 128蚊呢個超級特別一定要嗌!餐牌寫住話有帶子,青瓜,牛油果同蟹柳。一黎到我就知點解佢要叫做火山啦!因為店員真係會點火,成個壽司俾火圍住,好靚!見到就係見到一大嚿壽司,但原來係由8個卷物組成, 佢上面就係啲蟹柳絲同帶子混合沙律醬, 超級好食! 卷物入面就包住蟹柳,青瓜同牛油果❤️好睇又好食!推介!琦玉網燒牛舌78蚊呢度啲牛舌好厚!同埋配汁好特別,酸酸甜甜咁,真係食完一啖會忍唔到食多啖😍必點!
火山 128蚊
好睇又好食!推介!
琦玉網燒牛舌78蚊