2022-07-25
2084 浏览
23樓咁高,就睇得哂成個海景!好正!居高臨下😚仲要窗邊貼住咗好多個心心啱哂打卡🥰我大概7點左右到,就都仲睇到黃昏日落靚景!!好夢幻!坐咗一陣間,就有包上!有一個咸同甜!個甜嘅係比較啱我口味🤣🤣但好新鮮熱辣出爐!叫咗杯tropical 有芒果肉同菠蘿肉,甜甜地再配個底係earl grey tea!! 好refreshing 啱哂夏天飲!!prime angus sirloin $328有成10oz咁多!肉質好嫩好juicy 叫咗5成熟,就真係入面係粉嫩㗎☺️仲有薯蓉配菜!好豐富!!!!2個人分享黎食啱哂!而且擺碟有心思,好啱打卡!confit duck leg risotto $198好抵食🥰🥰超多鴨脾絲!!仲有好多菇同芝士,令成個risotto 好香好食!!啲店員好貼心問我地意大利米嘅軟硬度,非常之抵讚!!!最後甜品!我哋見唔算太貴叫咗2個🤣🤣朱古力心太軟 $98超流心!唔會太甜好好食!!賣相一流,啱打卡!!仲有叫咗火焰雪山 $98waaaa正!有冧酒嘅火係度燒!!!!好震撼眼球🥰入面有雪糕蛋糕好多莓!!!
prime angus sirloin $328
confit duck leg risotto $198
朱古力心太軟 $98
超流心!唔會太甜好好食!!賣相一流,啱打卡!!
仲有叫咗火焰雪山 $98