2020-09-08 216 浏览
唔讲唔知将军澳都开咗间十二味!本身对川菜麻麻,但系个依间食之后,真系会食上瘾㗎😆👍🏻我同朋友晏昼嚟,店员服务态度好好,好快就安排咗二人枱俾我哋,重点系呢度嘅嘢食全部都好好味😚酸菜鱼配白饭 呢个系必食推介,酸辣汤底条配到味道一流!酸酸地,但又唔会好辣,而且真系好足料,鱼嘅味道好鲜甜,仲有酸菜做配料,配埋白饭食一流🤩水煮牛肉(小辣)配河粉 水煮牛肉配河粉都好正!牛肉好新鲜好嫩,啱晒我依啲超爱肥牛嘅人❤️😛红糖糍粑 炸到脆卜卜,可以沾红糖浆食,味道好特别,而且系我第一次食,系依度先有得食㗎,离到嘅朋友都不妨试吓😚总括来讲,依间餐厅真系比到惊喜我,尤其是系依度嘅酸菜,我超钟意佢嘅汤底,食完又会想再食,以后嘅下午饭会再嚟食!

酸菜鱼配白饭
呢个系必食推介,酸辣汤底条配到味道一流!

水煮牛肉(小辣)配河粉

红糖糍粑