2018-11-23
成日喺旺角搭小巴都見到呢間泰國餐廳都幾多人食嘅 出面啲相都幾吸引😍結果一不小心就嗌到成枱都係餸,冇諗過佢碟碟都咁大碟,仲要呢個價錢,真係幾抵食🤪菠蘿炒飯$58超級推介呢個菠蘿炒飯!真係必叫!平時唔係好鍾意食飯嘅我真係清晒佢😍炒飯有鑊氣,飯粒金黃色,菠蘿超級甜再加上青豆肉鬆蛋碎粟米等等,食落淡淡都好滿足甜甜地咁🤩青咖喱(雞)$68+蒜蓉包$25呢個青咖喱比平時食開嘅青咖喱辣少少,咖喱都好香幾幼滑,雞件啖啖肉,裏面仲有啲豆角同蔬菜,用嚟撈飯食同點包食到一流😋至於蒜蓉包香脆,點完青咖喱,更加外脆內軟,蒜蓉令到咖哩更加入味😚烤豬頸肉$68食親泰國嘢我都好鍾意叫你個烤豬頸肉,呢度嘅豬頸肉都唔錯,出邊烤到金黃,肉質滑嫩,點買甜酸醬更加惹味👍🏻泰式肉碎生菜包$78肉碎辣辣地,調味得幾好,惹味可口,用新鮮生菜包住肉碎,一啖清爽生菜,一啖啖啖肉😋不過真係太大碟了個肉碎😂🐰呢度地方就腳,味道都唔錯,價錢算平,性價比幾高😌
都幾多人食嘅 出面啲相都幾吸引😍
青咖喱(雞)$68+蒜蓉包$25
烤豬頸肉$68
食親泰國嘢我都好鍾意叫你個烤豬頸肉,
🐰呢度地方就腳,味道都唔錯,價錢算平,性價比幾高😌