2022-05-14 43 浏览
屯門開左好多新餐廳,之前經過已經比佢吸引左,望落店內環境又靚又大又舒服,今次終於約到朋友試下呢間!.好肚餓,嗌左好多野食🤣最先上左個蓮藕小菜,鹹鹹甜甜,好開胃,眨吓眼就食哂。.睇圖見 #泡菜芝士紫菜包飯 好靚,就嗌左黎試下。果然冇令我失望,啲芝士多到包得住舊飯,泡菜辣辣地好好味。.跟住就介紹下 #牛肝菌蛋包飯 ,擺盤好靚,waiter仲會比我地影左相先再幫我地切開個蛋,岩哂黎打卡🤩啲蛋好嫩滑,流哂出黎,配埋新鮮既牛肝菌同汁,好滿足。.餐廳好快手就上埋 #清爽番茜無骨炸雞 同 #烤雞卡邦尼年糕 。炸雞先係一間韓國餐廳既靈魂,佢地既炸雞做得非常出色,好脆又嫩滑,自從食完呢間既炸雞,成日都心思思想再食番🤣配埋啲薯條,好似去左韓國咁!卡邦尼年糕煙煙韌韌,好有嚼口,份量都多😋.仲嗌左兩杯野飲,#清新香橙綠茶沙冰 同 #玫瑰鮮奶咖啡 ,前者果杯好fresh,食完炸野飲啖好爽,仲有清香既綠茶味。咖啡都好香,係用半自動咖啡機沖出黎。.呢間性價比超高,一定會再回頭😍

呢間性價比超高,一定會再回頭😍