2021-10-09 135 浏览
呢間餐廳俾我既感覺係會想再黎多一次😍食海鮮食到好滿足!職員又好熱心幫助,係一次好好既體驗~首先入門就見到飲品櫃,全部都係任飲噶~好多選擇!轉角就見到好多新鮮海鮮,有鮑魚、扇貝、蜆、游魚、生蠔、仲有幾種魚🐟全部都好新鮮,啲鮑魚仲識魚,啲魚都好blingbling😳隔離仲有壓軸既蝦啦!😳蝦櫃就係座位隔離,可以自己去夾,隻隻都好大好生猛😂個人最鍾意扇貝😍加d牛油同埋蒜蓉落去真係好正😛😛另外仲有啲熟食揀,個人推薦花螺😳辣辣地襯啤酒一流~另外有好多蔬菜、肉類、丸類揀,個人推薦牛肉串😳燒得差唔多落啲孜然粉超級正😍蔬菜我推小蕃薯,未食過咁甜既蕃薯😂我個人食左四串😛最後當然唔少得甜品!有好多雪糕揀!我推薦海鹽、比利時焦糖餅同埋菠蘿椰子😳朋友教我燒d窩夫再加d雪糕一齊食,真係神仙食法😳😂😂😂😂😂大家一定要試!總括而言呢間感覺都性價比高,我會想帶第二d朋友再黎多一次😍

個人最鍾意扇貝😍加d牛油同埋蒜蓉落去真係好正😛😛

另外仲有啲熟食揀,個人推薦花螺😳辣辣地襯啤酒一流~

總括而言呢間感覺都性價比高,我會想帶第二d朋友再黎多一次😍
午餐