2024-05-05 29 浏览
今日同同事黎试下呢间创意日本料理🍱龙卷风沙律🥗打破沙律系我眼中既沉闷形象🤭呢款沙律🥗除左有蔬菜🥬仲加上海藻🌱、蟹柳🦀同埋脆片,有日式风味,Refreshing亦都好健康知道佢呢到既卷物好特别所以叫左两款试试☺️彩虹卷🌈刺身🐟牛油果🥑青瓜🥒蟹柳🦀, 卖相已经非常可爱 唔同颜色,味道清新,口感和视觉上都很吸引人🌈蜘蛛 🕷️呢个卷物既名好特别,痛炸软壳蟹🦀青瓜🥒牛油果🥑蟹柳,炸软壳蟹令卷物有酥脆既口感,而牛油果同蟹肉就带鲜嫩口感,层次丰富🫶🏼鹿儿岛黑豚荔枝卷串烧🍢🐷呢款串烧十分推荐,鹿儿岛黑豚肉包住原粒荔枝既串烧!黑豚肉一向都系以丰富的肉汁而闻名,非常创新既系,将荔枝包系豚肉入面烧😳黑豚肉既油脂同荔枝既甜味出奇地夹!鸡胸软骨串烧鸡胸肉通常比其他部位瘦肉含有更少的脂肪,但由于配合埋软骨,它应该能够保持一定的嫩度和多汁
今日同同事黎试下呢间创意日本料理🍱

鹿儿岛黑豚荔枝卷串烧🍢🐷

鸡胸软骨串烧
2024-04-18
等候时间
5 分钟 (堂食)