2021-10-26
🍽Boy n Burger———————————————🐈:呢間餐廳嘅環境好有美國風格,有自由嘅感覺,入面幅牆勁靚,好岩打卡😍。logo個boy叫BOBBY😍,係餐廳嘅吉祥物,好得意,如果佢出埋公仔就好😍😍。出邊有好多電車經過,景色好靚,好似去咗旅行咁。———————————————🌟 Chicken Thigh呢件雞肉不得了,又多汁又入味,果然係即叫即整。形狀有啲似日本便利店原塊雞柳加大版,但當然係高質版,性價比好高👍🏻👍🏻。_🌟 Seasoned Crispy Fries呢個薯條同平時食嘅薯條嘅口感好唔同,始終餐廳強調食物質素經過嚴格管制,所以食落一啲都無平時食快餐嗰啲隔夜油嘅味,新鮮油炸,特別爽口,即使係薯條都覺得好健康😆,推介大家食薯條。_🌟 Cheese Burger個burger好健康好多菜😍,仲有起碼3-4塊青瓜🤤。牛嘅油味好出,同塊芝士融埋一齊真係食到人都溶埋。呢個真係平靚正又抵食,我喺呢頭返工我諗我會經過成日買。_🌟Chicken Signature Burger呢件雞件勁大塊勁厚又多汁,一個口都食唔晒,一樣都係勁多菜,同埋大塊蕃茄,佢塊雞同獨立買嗰件雞件係一樣,啱晒
🌟 Chicken Thigh
🌟 Seasoned Crispy Fries
🌟 Cheese Burger
🌟Chicken Signature Burger
呢件雞件勁大塊勁厚又多汁,一個口都食唔晒,一樣都係勁多菜,同埋大塊蕃茄,佢塊雞同獨立買嗰件雞件係一樣,啱晒愛健康又大食嘅人👍🏻👍🏻。
🍽 Boy n Burger
📍灣仔莊士敦道206-212號208 Johnston 地下3號舖
🪟時間:星期一至日 8am-10pm
#灣仔美食 #香港美食日記 #香港美食地圖 #香港美食 #食好西 #hkg🇭🇰 #hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #foodstagrams #foodlover #hkfoodlover #foodshare #igfood #burger #cheeseburger #chickenburger