2023-03-18 127 浏览
前排去咗呢間日韓料理放題餐廳,除左有主打燒肉同火鍋外,餐廳仲提供各類熟食、刺身、甜品同雪糕,真係非常之豐富😋而且地方夠寬敞,啱晒大家庭或者朋友聚餐嘅好去處。一黎到要先試啲燒肉,最愛就係豬頸肉,飽滿嘅肉質既鮮嫩又美味🤤仲有豬扒、肥牛、牛仔骨…貪心嘅我通通都要試😚 淨係雞翼都有4個味揀,金沙骨又係超正! 仲有醬料搭配都有勁多款揀,完美提升肉質嘅味道可以令口感更豐富。跟住就到火鍋,最愛壽喜燒湯底,甜甜地淥肥牛真係好正! 湯底味道濃郁,而且仲有好多新鮮蔬菜同火鍋湯料,海膽丸、黑墨丸、貢丸同芝心丸..刺身同熟食都係勁多元化,老火湯,中西式糖水、麻辣豬紅、勁淋牛腩令人回味無窮😋 唔好漏咗甜品同雪糕,仲要拎埋冰鎮菠蘿🍍同西瓜🍉 唔係度度有得食👍🏻餐廳設咗個養生花茶區,記得去沖返杯自選養生茶滋補下,餐廳好細心咁將各種配料既功效俾大家參加一下,細心到痺👍🏻
前排去咗呢間日韓料理放題餐廳,除左有主打燒肉同火鍋外,餐廳仲提供各類熟食、刺身甜品同雪糕,真係非常之豐富😋

而且地方夠寬敞,啱晒大家庭或者朋友聚餐嘅好去處。

餐廳設咗個養生花茶區,記得去沖返杯自選養生茶滋補下,
餐廳好細心咁將各種配料既功效俾大家參加一下,細心到痺👍🏻