2016-11-21 325 浏览
Pistachio Chocolate Ice Creams De Genie $58超超超失望😢 choux pastry 完全敗筆, 唔香唔crispy, 只係咸咸腍哂既一舊野😰😰其實係佢整緊既時侯我已經worry, 換左位置, 去到完全無其他客人... 我order 完, 佢直接係個兜度夾舊pastry 出來. 個兜有一大堆pastry, 完全唔知放左幾耐, 果然食落仲衰過麵包店幾蚊既包 Homemade icecream texture 合格但開心果香味唔夠濃郁, 最後剩番甜味 Dark chocolate 遇到凍既icecream 失去所有味道, 只剩硬硬既口感... 整體口感味道價錢全部failed, 食左一啖就想放棄, 勁伏浪費錢浪費quota, 食好d ge gelato/ bead papa 食puff好n 倍奉勸一句, 雖然要搞gimmick fancy 新野先有噱頭, 但唔好本未倒置完全唔顧新野既standard. 否則只會整衰自己招牌而我呢, 雖然上次食過佢既puff覺得都okay, 但經此一役已永遠blk list