旺角Cafe「走過十萬八千里找到你」取名夠晒浪漫!Cafe內部裝修一樣詩情畫意,漫天花海,拍牆長凳後係整片芒草,三幅主場壁畫用色夢幻,圖案係幸福摩天輪、天國的階梯、漫天星海彩雲,難怪聽講好多食客慕名而去!一般Cafe飲品較多選擇、多啲變化,呢間Cafe嘅食物質素都唔錯:➺➺午餐:日式壽喜燒牛肉溫泉蛋茶漬意大利飯$148(+$45跟餐湯、餐包、$55以下飲品一杯)是日餐湯係蘑菇湯,食得到蘑菇碎,湯底夠味、幾creamy!餐包係麥包,鹹鹹地,質感較煙靭,係我杯茶!個飯都唔錯,炎炎夏日我都可以食晒成個飯,鹹鹹甜甜嘅上湯,增加咗我嘅食肉,飯粒飽滿有質感,加埋鋪滿嘅牛肉片、燻製鰹魚乾、紫菜條、溫泉蛋,成個飯其實幾豐富!➺➺玫瑰抹茶(單購:$56/跟餐補$1)個人好鍾意飲抹茶,呢杯玫瑰抹茶味道真心唔錯,鮮奶底,同抹茶融為一體,順滑易入口,仲有淡淡玫瑰香,賣相亦賞心悅目!** 加一服務收費

➺➺玫瑰抹茶(單購:$56/跟餐補$1)

** 加一服務收費