2018-01-02 71 浏览
呢間除左有得食日本野之外, 仲有得燒野食, 但係留意唔係自己燒係有人幫我地燒既, 不過係我地面前燒咁解, 如果想自己燒得5得呢? 應該OK掛我估.老實講呢到D野食味道水平都係偏高, 呢道前菜已經覺得好好味,口感係偏爽口, 甜甜地開胃唔錯, 因為好清新又唔油.壽司盤都係精選, 飯係當中比較特色既位黎, 點解咁講, 因為佢地係用左赤米整, 飯特別香, 米飯都做得十分之好,唔會鬆散,如果問我,SUSHI我俾近滿分, 基本上無咩野不足.壽喜鍋係配左美國肥牛, 但D肥牛好似係比較高質小小,咬落口感係偏彈牙多, 唯湯底有D偏少, 煮起上黎會比較吃力.燒既拼盤入面我最為覺得正既係鮑魚, 點解咁講因為佢係自己養,所以係超新鮮岩岩拎落黎, 隻野仲係生,所以燒個陣會動下動下 令到我印象好深, 咁當中服務員都有講解點樣燒先會好食,所以我下次都可以自己試下!  基本所有海產類都係極度新鮮, 所以話呢到D肉質,食物質素都係十分之高.!
口感係偏爽口, 甜甜地開胃唔錯, 因為好清新又唔油.
壽司盤都係精選, 飯係當中比較特色既位黎, 點解咁講,
如果問我,SUSHI我俾近滿分, 基本上無咩野不足.

壽喜鍋係配左美國肥牛, 但D肥牛好似係比較高質小小,
所以係超新鮮岩岩拎落黎, 隻野仲係生,
2017-12-21