2023-02-13 20 浏览
#ftf_旺角賞島小清新 誠意咖啡屋太子酒吧街附近,竟然有一間清泉咖啡屋,真係估佢唔到!食物同鋪面一樣,都係十分之Fresh,好啱入去嘆杯咖啡,食個Tea,叉叉電!Espresso cucumber tonic $48⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️平時唔太鍾意飲咖啡,但見到青瓜配咖啡呢個個組合實在太特別,味道果然不出我所料,超級fresh,Espresso嘅苦澀味同Tonic嘅微甜配上青瓜嘅清新,意想不到地夾,我超鍾意!青醬帶子螺絲粉 $128⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️帶子肉質彈牙又新鮮,螺絲粉軟硬適中,有口感,而且好掛汁,夠濕潤! 青醬香口,唔會臭草青,撈勻淡忌廉,味道更豐富!慢煮雞胸柚子汁沙律 $78⭐️⭐️⭐️⭐️沙律菜新鮮爽嫩,雞胸肉質軟腍,配上醋汁同柚子汁,味道酸酸甜甜,夠開胃!Tiramisu $48⭐️⭐️⭐️甜品就不過不失,口感幼滑,咖啡味相對冇咁濃郁,奶味較重!回頭率🤡🤡🤡🤡性價比🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻#feedtiffood #吃吧孩子 #吃到懷孕
#ftf_旺角

慢煮雞胸柚子汁沙律 $78
⭐️⭐️⭐️⭐️

Tiramisu $48
⭐️⭐️⭐️
甜品就不過不失,口感幼滑,咖啡味相對冇咁濃郁,奶味較重!

回頭率🤡🤡🤡🤡
性價比🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻