2019-03-07
見到咁多好評 ,諗住試吓啦去到全場都無人, 其實都有D驚,但諗住平日,而且佢又喺內街, 咁就硬着頭皮入去試吓 去到佢介紹,佢Menu入面一半蠔都冇,同埋唔好俾佢嘅價錢呃左,佢個價錢係細size,但係大部份蠔都冇細size, 只有medium或者大咁唔緊要啦,照叫,結果又貴又唔好食。 比起去蠔站仲差, 蠔站唔係話好好食,但平得嚟蠔都算新鮮同甜。 但係呢度完全冇味,honey point 算係幾好,但lambert,majestic belon真係不了,有一隻仲有怪味😂可能係我唔識食。同埋叫咗北海道赤背,係幾爽但完全冇味,車里蜆仲有泡屎, 可能食刺身所以完全唔清屎掛😂聞落有啲腥腥臭臭 好彩食落都唔覺 個非洲虎蝦飯已經係最正常 不過普通餐廳質素但要300🤷🏿♂️抵唔抵食就見仁見智啦最後真係想試嘅 ,俾你一個溫馨提示,問清楚佢嗰日嘅蠔size同埋價錢先好落單, 唔好淨係睇Menu。完全都唔飽嘅情況底下兩個人食咗$900
完全都唔飽嘅情況底下兩個人食咗$900