2021-07-21
呢排放假約咗朋友去TOP睇DDED嘅「我要準時收工」商場裝置🤣 跟手食嘢仲見到平日午餐燒肉放題買一送一😍我地揀咗基本上咩都有嘅「霞」set $398買一送一,原價加一後一人$250都唔洗🥳一開始會有一set肉,都係比較正嘅例如鮑魚啊魚啊,等你一定試到佢地推介嘅正嘢🤣 仲有刺身都係先上一set唔洗諗食住先🤣之後就可以用QR code 點餐,有蝦啦,蔬菜啦,仲有熟食,例如天婦羅同章魚小丸子😙 有驚喜嘅係章魚小丸子一啲都唔hea,熱辣辣好好味😂😂😂 牛肉方面牛肋肉,牛板腱都好濃牛味,韓風醬油會濃味啲,原味就食到重啲嘅油脂味,食開牛角點都會掛住佢嘅鹽味,呢度就冇呢隻味喇🤣不過枱面有支鹽可以自己調味🤣🤣另一款特別嘅食物係魷魚乾😂佢出現喺一開始個set度,不過由於唔知塊嘢乾哂做乜事,我地食到最後先拎嚟「玩」吓,點知原來燒完再剪開好似平時食零食嗰啲魷魚絲咁,好過癮🤣 試到勁多嘢食好開心🤣🤣
我地揀咗基本上咩都有嘅「霞」set $398
買一送一,原價加一後一人$250都唔洗🥳