日本人咁長壽唔知係咪因為都輕食多呢?今晚又去左食日本野🍻🥢 食好嘢唔使食到飽一飽既~呢間主打食和牛 所以價錢都係中檔位叫左一個和牛飯同四個小食加杯日本手工黑啤,另外佢有一個前菜(坐低叫完野食就會送上)☺️🥢首先最睇得下就係呢個人人介紹嘅火焰和牛雞釜伴飯,上枱火燒個幾秒真係嘩嘩聲😂不過食落似炒飯 ,可能撈個陣整碎左啲牛,但原塊食相信口感會更好😌第二道,個人超鍾意既黑毛和牛膾🤤🐮雞蛋撈埋牛肉真係好滑lulu🙊配埋青瓜成個感覺好清新爽口🥒如果你接受到食生牛肉就一定要試🤪仲有~黑毛和牛他他都推介😋 牛肉有微微燒過,食落係香口又嫩滑㗎!🐮另外兩款小食都係不過不失嘅😌炸芝士球同炸泡菜豬肉芝士卷都好脆口而且芝士仲會拉絲㗎!🧀餐廳除咗左日本酒都有啤酒,平時好少飲啤酒但聽到有手工黑啤就即刻叫左,牛肉配黑啤都夾㗎🤣如果你係牛魔王可以試下呢間餐廳,會幾有驚喜既,因為餐牌見佢仲有和牛壽司㗎,生同燒都有,同埋海膽和牛花之戀之類🤣過癮呀~服務嚟講 平日夜晚都唔算多人,服務員上菜又快,態度好好,上燒牛肉飯之前仲提我哋拎定手機出嚟🤣🤣🤣555{因為燒個下得十秒左右,要影得快喔>#<}
日本人咁長壽唔知係咪因為都輕食多呢?
今晚又去左食日本野🍻🥢 食好嘢唔使食到飽一飽既~
呢間主打食和牛 所以價錢都係中檔位

第二道,個人超鍾意既黑毛和牛膾🤤🐮

另外兩款小食都係不過不失嘅😌
炸芝士球同炸泡菜豬肉芝士卷都好脆口而且芝士仲會拉絲㗎!🧀