原來個鋪禁細! 唔怪得知有時行過都見到有人等位! 我地7:00去到, 有位, 但;通風好像不太好, 入到去已經聞到油煙味, 心唸..死啦, 死完實成身油煙. 兩個人叫左個大雞煲(分小、大、超大三種) 98蚊, 小辣. 等左一陣就有得食, 好熱啊! 有d汁, 雞又細, 份量又少, 肉又少又多骨, 麻味不夠, 辣味太多, 我覺得唔好食雞又無咩雞味, 得個辣字. 油很多, 怕肥膩的人不要試好了. 我覺得它跟在內地的麻辣店味道差不多, 內地的有很多比它還好, 最重要是平麻. 貪得意食下無所謂, 98蚊呢個煲, 一d都唔值.值得一讚的只有服務, 我格隔枱有一個外國人, 是第一次來, 個待應好努力地用簡單英語解釋及幫佢落order, 又仔細問佢食少辣好唔好? 又解釋佢地d雞多骨少肉有無問題? 真係唔錯! 你知啦! 好多餐廳d待應學歷不高, 見到外國人都會避開或欠主動, 但呢到唔會, 做得好!我唸我唔會再食, 唔扺食麻! 要食呢d味不如番內地, 周街都有.